Sådan Nulstilles En Printerpatron

Indholdsfortegnelse:

Sådan Nulstilles En Printerpatron
Sådan Nulstilles En Printerpatron

Video: Sådan Nulstilles En Printerpatron

Video: Sådan Nulstilles En Printerpatron
Video: LINAK DPG – Sådan nulstilles og justeres bordet 2024, April
Anonim

Situationen, når du har brug for at nulstille patronerne på printeren, er ret almindelig. Dette kan gøres på flere måder.

Sådan nulstilles en printerpatron
Sådan nulstilles en printerpatron

Instruktioner

Trin 1

Printerpatronerne har en chip, der registrerer oplysninger om dens ressource og antallet af sider, der allerede er udskrevet. Når en patron viser en meddelelse om behovet for at udskifte den, er det slet ikke nødvendigt, at den virkelig er tom, det er bare, at chippen har talt det krævede antal sider. Og kun et par linjer kunne udskrives på siderne. Det vil sige, blækniveauet i patronen beregnes programmatisk, og der er ingen information om den virkelige tilstand. Der er flere måder at løse dette problem på. I laserprintere er det muligt blot at udskifte chippen på patronen. Der er chips på markedet for et stort antal laserprintere, og der er også universelle chips, der passer til en række printermodeller. I inkjetprintere er denne chip fundamentalt anderledes og kan simpelthen ikke udskiftes. I dette tilfælde kan du nulstille patronernes chips. Den enkleste løsning er at udføre nulstilling ved hjælp af specielle programmører eller omprogrammerere. De er kommercielt tilgængelige, eller du kan lave dem selv. For at nulstille chipsene selv skal du fjerne patronerne fra printeren.

Trin 2

I printermenuen skal du trykke på knappen Annuller og holde OK-knappen nede. Slip knapperne efter et stykke tid.

Trin 3

Vælg Menu Nulstil i menuen, og klik derefter på OK.

Trin 4

Vælg Reset delvis, og klik derefter på OK igen. Derefter slukkes printeren.

Trin 5

Tænd printeren, vælg region og sprog - Europa.

Trin 6

Følg derefter instruktionerne, som printeren beder dig om. Kontroller blækniveauet. Hvis det ikke bliver 100%, skal du gentage alle operationer igen, men i stedet for delvis nulstilling skal du vælge Semi fuld nulstilling. I nogle tilfælde er det derefter nødvendigt at gentage alle trin igen, men denne gang med en delvis nulstilling.

Trin 7

Prøv også at trykke på Reset / Stop-knappen på selve printeren i ca. 10 sekunder. Derefter overvåges blækniveauet i patronen ikke længere af printeren. For hver farve skal du udføre operationen separat. Nu skal du visuelt overvåge blækniveauet selv.

Anbefalede: