Sådan Ringer Du Gratis Til Tele2-operatøren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ringer Du Gratis Til Tele2-operatøren
Sådan Ringer Du Gratis Til Tele2-operatøren

Video: Sådan Ringer Du Gratis Til Tele2-operatøren

Video: Sådan Ringer Du Gratis Til Tele2-operatøren
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, April
Anonim

Hver af os står med jævne mellemrum over for en situation, hvor det er nødvendigt med en presserende konsultation af en callcenter-specialist fra en mobiloperatør. Der er flere enkle måder at ringe til Tele2-operatøren helt gratis og ved at kontakte en teknisk supportkonsulent få alle nødvendige oplysninger eller løse dit problem. Der er flere muligheder, du skal bare vælge den rigtige.

Sådan ringer du gratis til Tele2-operatøren
Sådan ringer du gratis til Tele2-operatøren

Sådan ringer du gratis til Tele2-operatøren på et enkelt kort nummer

Du kan foretage et gratis opkald til Tele2-operatøren ved at ringe til det korte nummer 611, mens det skal huskes, at opkaldet kun kan foretages fra en Tele2-mobiltelefon.

Følg instruktionerne fra autoinformatoren, vent på svar fra operatøren af kundeservicen eller vent på, at menupunkterne gentages, og slutningen af optagelsen af telefonsvarer, hvorefter en automatisk forbindelse til operatøren af Tele2-tjenesten vil forekomme.

Sådan ringer du gratis til Tele2-operatøren i roaming

Hvis du er placeret uden for Den Russiske Føderation i det internationale

roaming kan du ringe gratis til Tele2-operatøren ved at ringe til følgende nummer: +7 (951) 520-06-11. Sørg for at ringe op til nummeret i det internationale format +7.

Sådan kontakter du Tele2-operatøren på andre måder

Hvis du af en eller anden grund ikke kunne ringe til Tele2-operatøren gratis på nogen af ovenstående måder, så prøv alternative muligheder for at kontakte en konsulent fra kundesupporttjenesten.

1. Send en besked til Tele2.

Hvis du ikke kan komme igennem Tele2-servicekonsulenten, så prøv at sende en besked til den tekniske supporttjeneste ved hjælp af en særlig formular på Tele2-webstedet, hvor du beskriver problemet detaljeret eller stiller et spørgsmål af interesse.

2. send e-mail.

Der er en anden meget enkel måde at kontakte teknisk support på Tele2-tjenesten gratis - send en e-mail fra din personlige postkasse. Dette kan gøres til en af de angivne e-mail-adresser: [email protected] eller [email protected].

Abonnenter i Kasakhstan opfordres til at sende e-mails til en separat e-mail-adresse - [email protected].

3. Gruppe Tele2 vkontakte.

Det officielle Tele2-samfund fungerer på vk.com-webstedet, hvor du kan stille ethvert spørgsmål, du er interesseret i, og få et hurtigt svar eller hjælp fra en kundesupportspecialist så hurtigt som muligt. En separat side til teknisk support er vk.com/topic-18098621_23373322.

4. Brug Tele2-Menu.

Der er en speciel applikation på dit SIM-kort - "Tele2-Menu". Åbn telefonens hovedmenu (eller listen over applikationer på din smartphone), og vælg menupunktet "Tele2-Menu". For at ringe gratis til Tele2-supporttjenesten, prøv at vælge "Min Tele2" og derefter "Abonnentstjeneste".

Hvis du har prøvet alle metoderne, men det stadig ikke lykkedes dig at ringe til Tele2-operatøren gratis, og alle forsøg på at kontakte supportservicespecialisterne via Internettet ikke bragte det ønskede resultat, så skal du bruge din "Personlige konto" "på Tele2-webstedet, og prøv selv at løse problemet.

Anbefalede: