Sådan Ringer Du Fra Computer Til Telefon Gratis Online

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ringer Du Fra Computer Til Telefon Gratis Online
Sådan Ringer Du Fra Computer Til Telefon Gratis Online

Video: Sådan Ringer Du Fra Computer Til Telefon Gratis Online

Video: Sådan Ringer Du Fra Computer Til Telefon Gratis Online
Video: How To Make Free Calls From PC To Any Phone Number ✔ 2024, April
Anonim

De fleste internetbrugere har længe værdsat bekvemmeligheden ved kommunikation gennem specielle tjenester, der ligner Skype, der gør onlineopkald tilgængelige fra en computer til en anden. For opkald til mobil- og fasttelefonnumre forbliver kommunikationen dog betalt og ret dyr. Sandsynligvis vil mange gerne vide, hvordan man ringer fra en computer til en telefon gratis.

Sådan ringer du fra computer til telefon gratis online
Sådan ringer du fra computer til telefon gratis online

Opkald fra tjenesten "calls.online"

"Calls.online" blev udviklet af skaberne på samme måde som Skype, men til opkald til ethvert telefonnummer. Du kan ringe fra en computer gratis til numrene på absolut alle teleoperatører såvel som til andre lande. For at kunne bruge tjenestens tjenester behøver du ikke installere yderligere hardware eller software. Her er et par krav, der giver dig mulighed for at ringe gratis fra din computer til din telefon:

- have en computer med et headset (hovedtelefoner, højttalere, mikrofon)

- Internetforbindelse;

- gå til webstedet "calls.online" gennem enhver tilgængelig browser;

- indtast telefonnummeret i opkaldsvinduet.

Denne service har en række fordele, såsom tilgængelighed uanset tidspunkt på dagen, mangel på komplekse systemkrav til en computer, anstændig kommunikationskvalitet og vigtigst af alt muligheden for at ringe fra en computer til en telefon gratis.

Hvordan man ellers ringer fra computer til telefon gratis

Hvis du indtaster i søgefeltet "hvordan man ringer fra en computer til en telefon gratis", vil enhver browser med vilje vise et antal websteder, der leverer telefon- og videotjenester. Sandt nok leverer de fleste ikke gratis tjenester, da ethvert opkald fra en computer til en mobiltelefon går gennem operatørens gateway, og omkostningerne ved opkald er ret høje. Men selv her kan du finde en vej ud af situationen.

- Find et websted, der sælger telefonopkald til reklame (freewebcall.net). Gå gennem en simpel registrering og ring gratis hvor som helst i verden efter at have set en annonce, der varer fra 2 til 5 minutter. Når du bruger sådanne websteder, skal du være opmærksom på, at den tildelte tid til et opkald er begrænset, og samtalen skal være kortfattet.

- Ring ved hjælp af IP-telefoni (bifly.ee/Probnyj-zvonok). De fleste repræsentanter for erhvervslivet har allerede værdsat muligheden for at foretage opkald fra en computer til en telefon, men denne service er endnu ikke populær nok i almindelige menneskers hverdag. For at tiltrække flere brugere leverer udbydere gratis opkald efter registrering på webstedet. Men selv her vil det kun være muligt at ringe fra en computer til en telefon i en bestemt prøveperiode. Selvfølgelig kan du oprette en ny konto og ringe gratis fra den, men sandsynligvis vil udbyderen hurtigt "finde ud af" dig, da registrering som regel binder din side til et telefonnummer.

- Nogle betalte tjenester, der leverer kommunikationstjenester (www.evaphone.ru), foretager gratis opkald inden for rammerne af forskellige kampagner. Det betyder, at webstedet på bestemte dage giver mulighed for gratis at ringe til et antal abonnenter fra en computer til en telefon. Ulempen er, at du skal vente og spore disse kampagner. Desuden reguleres gratis opkald med hensyn til tid og mængde.

Anbefalede: