Sådan Ringer Du Til En Beeline-operatør Fra En Mobil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ringer Du Til En Beeline-operatør Fra En Mobil
Sådan Ringer Du Til En Beeline-operatør Fra En Mobil

Video: Sådan Ringer Du Til En Beeline-operatør Fra En Mobil

Video: Sådan Ringer Du Til En Beeline-operatør Fra En Mobil
Video: Разблокировка любого смартфона, планшета, модема Билайн под все симкарты 2024, Kan
Anonim

Der er flere og flere mobilbrugere i vores land hvert år. For at hjælpe dem med at løse nye problemer åbner operatører specielle hotlines, yder support via Internettet og uddanner medarbejdere til at arbejde på kontorer. Men for de fleste brugere er det stadig mere bekvemt at ringe til Beeline-operatøren fra en mobiltelefon.

Sådan ringer du til en Beeline-operatør fra en mobil
Sådan ringer du til en Beeline-operatør fra en mobil

Instruktioner

Trin 1

For at ringe til Beeline-operatøren fra din mobil, skal du bare ringe til det korte nummer 0611 fra din telefon. Du kan lytte til oplysningerne i det automatiserede system om takster, forskellige muligheder og tjenester fra operatøren, få oplysninger om kontoen og meget mere.

Trin 2

Hvis du vil komme igennem til en Beeline-specialist, skal du skifte telefonen til toneopkaldstilstand og følge instruktionerne fra den elektroniske telefonsvarer ved at trykke på de tilsvarende numre og gå til de ønskede sektioner i menuen.

Trin 3

For at ringe til Beeline til det korte nummer 0611 skal du have et SIM-kort fra den tilsvarende operatør og være i netværksdækningsområdet.

Trin 4

Hvis du ikke er i stand til at opfylde betingelserne beskrevet ovenfor, fortvivl ikke. Du kan ringe til en Beeline-specialist fra en anden mobiloperatør eller fra en fasttelefon på 8 800 700 0611.

Trin 5

Hvis du er i international roaming, skal du bruge det direkte nummer på Beeline-forespørgselstjenesten +7 495 9748888. Bemærk, at du kun skal ringe til telefonen via +7, det er umuligt at ringe til en specialist fra et andet land gennem de otte.

Trin 6

Hvis du ikke kan ringe til Beeline-operatøren fra en mobil- eller fasttelefon, er der mange andre muligheder for at løse problemerne med virksomhedens specialister. For eksempel kan du indtaste din personlige konto via virksomhedens websted eller ansøge salgskontoret med dit pas.

Anbefalede: