Hvordan Man Ringer Til En Ambulance Fra En Mobil

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ringer Til En Ambulance Fra En Mobil
Hvordan Man Ringer Til En Ambulance Fra En Mobil

Video: Hvordan Man Ringer Til En Ambulance Fra En Mobil

Video: Hvordan Man Ringer Til En Ambulance Fra En Mobil
Video: Cat Noir er blevet en simpel kat! Hawk Moth har kidnappet Cat Noir! Mariehøne i det virkelige liv 2024, Marts
Anonim

At ringe til en ambulance fra en fasttelefon giver normalt ikke problemer, bare ring 03. Hvis du har brug for at ringe til en ambulance fra en mobiltelefon, skal du tage hensyn til reglerne for at ringe til dette nummer fra forskellige mobiloperatører.

Hvordan man ringer til en ambulance fra en mobil
Hvordan man ringer til en ambulance fra en mobil

Instruktioner

Trin 1

Abonnenter på Beeline-operatøren kan ringe til ambulancen fra deres mobiltelefon ved at ringe til 003 eller 030. Hvis telefonen er tilsluttet MTS, skal du ringe til 030. De, der bruger Megafon-operatørens tjenester, kan ringe til ambulancen fra deres mobil på 030303.

Trin 2

Det er nu muligt at ringe til nødtjenesterne, hvis det er nødvendigt, ved at ringe til 112 og følge operatørens instruktioner. Du kan også ringe til en ambulance fra en mobil, der er forbundet til enhver operatør. For at gøre dette skal du ringe til landekoden, derefter din bykode og kombinationen 03-111. I udlandet skal du ringe til alarmnummeret 911 (gyldigt i de fleste lande).

Trin 3

Sørg for at give ambulancetjenesten alle de nødvendige oplysninger. Vent, indtil du skifter til vagthavende ambulant og besvar tydeligt hans spørgsmål, så ambulanceteamet straks kan sendes til patienten. Læg kun håndsættet op, når du får besked om, at opkaldet er besvaret.

Trin 4

Husk, at der er usagte ambulancestandarder. Den gennemsnitlige tid, det tager for denne tjeneste at nå frem til et opkald, er i øjeblikket 20 minutter. Hvis brigaden ikke er ankommet inden for en halv time, er det nødvendigt at ringe til ambulancen fra mobilen igen og kontrollere med operatøren, om bilen er sendt til opkaldet. Hvis den vagthavende ambulante er uhøflig over for dig og ikke giver et nøjagtigt svar på spørgsmålet om, hvorvidt du vil blive hjulpet, skal du kontakte politiet og rapportere overtrædelsen i byens ambulancetjeneste.

Trin 5

I tilfælde af at du ikke kunne ringe til ambulancen fra din mobiltelefon til de angivne numre, kan du prøve at ringe til den private assistance service, som er tilgængelig i næsten alle større byer. Du bør finde ud af telefonnummeret til den private ambulance i telefonbogen på forhånd. Denne service ankommer muligvis hurtigere ved et opkald, men husk, at dens tjenester er betalt.

Trin 6

Giv patienten uhindret adgang til medicinsk personale, især hvis dit hjem har en kombinationslås, et ur eller hunde. Det tilrådes, at nogen møder en ambulance i haven, ellers, hvis paramedicinere ikke kan komme ind i huset, forlader bilen, og dit opkald behandles ikke.

Anbefalede: