Sådan Ringer Du Til En Ambulance Fra Et Megafon-nummer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ringer Du Til En Ambulance Fra Et Megafon-nummer
Sådan Ringer Du Til En Ambulance Fra Et Megafon-nummer

Video: Sådan Ringer Du Til En Ambulance Fra Et Megafon-nummer

Video: Sådan Ringer Du Til En Ambulance Fra Et Megafon-nummer
Video: Личный Кабинет МегаФон. Вход по номеру телефона. Как получить пароль вход сайт 2024, April
Anonim

I nødsituationer er det ofte nødvendigt at ringe til ambulancetjenesten fra en mobiltelefon. Hvis din mobiloperatør er Megafon, skal du tage højde for nuancerne ved at ringe til den panikknap, der findes her.

Sådan ringer du til en ambulance fra et Megafon-nummer
Sådan ringer du til en ambulance fra et Megafon-nummer

Nødvendig

Mobiltelefon

Instruktioner

Trin 1

Hvis din mobiltelefonmodel ikke giver forbindelse med korte numre, f.eks. 03, skal du ringe til en kombination af numre på den for at ringe til en ambulance fra en mobiltelefon, der er tilsluttet Megafon-netværket: 030. Tryk på tasten opkald.

Trin 2

Angiv adressen på det sted, hvor du ringer til akutmedicinske tjenester, og årsagen til, at du har brug for hjælp klart og kortfattet. Prøv at tale tydeligt og overbevisende, ikke gå i panik og ikke spilde din tid på detaljer.

Trin 3

Ved at ringe til nødopkaldsnummeret 112, vil du som svar høre en stemmemeddelelse fra autoinformatoren om behovet for yderligere at ringe til de tilsvarende nummertaster for at ringe til de relevante tjenester. For at ringe til en ambulance skal du i dette tilfælde trykke på tasten med nummeret "3". Husk, at det er muligt at ringe til "112" selv med et låst mobiltelefon-sim-kort, eller hvis det ikke er til stede.

Trin 4

I tilfælde af at en ambulance ikke når dit opkald inden for en halv time, skal du ringe til stationen igen og kræve en forklaring på sådanne uagtsomme handlinger. Hvis vagthavende ambulant nægter at acceptere din udfordring, baseret på en af dine egne overvejelser, henvises til artiklerne i Den Russiske Føderations straffelov, som indeholder bestemmelser om straf for ikke at yde hjælp til patienten og efterlade personen i fare.

Trin 5

Kontakt politiet ved at ringe nummeret fra din mobiltelefon 020 og informer dem om, at ambulancestationen nægter at tage dit opkald. I dette tilfælde er politibetjenten forpligtet til at foretage et passende opkald til det medicinske anlæg og placere alt på plads.

Trin 6

Gå ikke i panik, hvis din telefonkonto har en nul saldo, opkald til nødtjenester foretages gratis i Megafon-netværket.

Anbefalede: