Sådan Sender Du SMS Til Megafon Gratis Online

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du SMS Til Megafon Gratis Online
Sådan Sender Du SMS Til Megafon Gratis Online
Anonim

Nogle gange bliver det nødvendigt at sende SMS til Megafon gratis. Det er ret simpelt at gøre dette online, idet du kun har adgang til Internettet og telefonnummeret til den person, som du skal kontakte.

send SMS til megafon gratis
send SMS til megafon gratis

Er det nødvendigt

  • - Internetadgang;
  • - abonnentens telefonnummer megafon.

Instruktioner

Trin 1

For at sende en gratis SMS til en Megafon-abonnent skal du gå til virksomhedens officielle hjemmeside på sendms.megafon.ru. Vælg en telefonnummerkode, og indtast de syv tilbageværende cifre. Indtast din beskedtekst. Det må ikke overstige 150 tegn. Omskriv sikkerhedskoden i det specielle felt, og klik på knappen Send. For at gøre det lettere for brugerne kan du til enhver tid sende SMS til Megafon gratis, og teksten til meddelelsen kan oversættes til latin.

Trin 2

Det er praktisk at sende gratis SMS til Megafon-abonnenter via forskellige internettjenester. For eksempel kan du bruge siden freesms.net. Du kan sende en besked med afsenderens telefonnummer eller anonymt. Det er også muligt at sende SMS til flere numre på samme tid. For at begynde at bruge webstedet skal du gennemgå registreringsproceduren.

Trin 3

Du kan sende SMS til Megafon gratis via agentprogrammet fra Mail.ru. Det kan bruges direkte fra din post, der er sendt på denne tjeneste, fra en computer eller en rigelig telefon. For at gøre dette skal du installere applikationen, gennemgå registreringsproceduren (eller indtaste de tilgængelige data), tilføje en kontakt og sende gratis SMS til Megafon.

Anbefalede: