Sådan Sender Du Gratis SMS Til Kasakhstan

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du Gratis SMS Til Kasakhstan
Sådan Sender Du Gratis SMS Til Kasakhstan

Video: Sådan Sender Du Gratis SMS Til Kasakhstan

Video: Sådan Sender Du Gratis SMS Til Kasakhstan
Video: Hvordan får du SMS Service? 2024, April
Anonim

Du skal foretage et vigtigt opkald, og din telefonregning har ikke nok penge, eller dit batteri er dødt. Og den person, du skal kontakte, er i Kasakhstan. Send ham en sms gratis ved hjælp af internettet.

Internettet hjælper, hvis der ikke er nogen måde at komme igennem
Internettet hjælper, hvis der ikke er nogen måde at komme igennem

Er det nødvendigt

internettet

Instruktioner

Trin 1

De fleste mobiloperatører tilbyder en tjeneste til at sende SMS via Internettet gratis. For at sende SMS til Kasakhstan skal du gå ind på webstedet for den teleoperatør, hvis tjenester adressaten bruger. For eksempel, hvis han har Beeline, skal du gå ind på side

Trin 2

Øverst til højre på skærmen skal du specificere Kasakhstan i det specielle felt til valg af region. Du finder dig selv på side

Trin 3

Oftest er tjenesten til afsendelse af SMS på mobiloperatørers websteder angivet med et ikon i form af en konvolut. Klik på det, og i det felt, der åbnes, skal du vælge den region i Republikken Kasakhstan, som du vil sende meddelelsen til.

Trin 4

Indtast nu telefonnummeret til den abonnent, som du henvender dig til din besked til. I kolonnen til venstre skal du vælge de første tre cifre i telefonnummeret. Det tilstødende felt indeholder de resterende syv cifre.

Trin 5

Begynd at skrive et brev i feltet "Din besked". For korrekt drift af tjenesten skal du kun skrive meddelelsen med latinske tegn. Det maksimale antal tegn bør ikke være mere end det, der er angivet. Som regel overstiger den ikke 170 tegn.

Trin 6

Indtast koden fra billedet. Klik på knappen "Send". I et par sekunder vil din besked være i køen, der skal sendes. Du vil blive informeret om dette ved den tilsvarende indskrift, som snart vil informere dig om, at SMS er sendt til Kasakhstan.

Anbefalede: