Sådan Opsættes En Tv-antenne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes En Tv-antenne
Sådan Opsættes En Tv-antenne

Video: Sådan Opsættes En Tv-antenne

Video: Sådan Opsættes En Tv-antenne
Video: Как установить, подключить и настроить цифровой эфирный ресивер TV DVB T2. 2024, April
Anonim

I dag er det praktisk taget umuligt at undvære en parabolantenne, fordi der ikke er mange "grundlæggende" kanaler, og de er normalt alle af dårlig kvalitet. Installation og konfiguration af en antenne er en ret kompliceret proces, der ikke kun kræver tidsforbrug, men en vis viden.

Sådan opsættes en tv-antenne
Sådan opsættes en tv-antenne

Nødvendig

PC, internet, satellitantennejusteringsværktøj

Instruktioner

Trin 1

Åbn Google Earth-tjenesten. Du skal finde din hjemby og dit hjem på kortet. Sæt derefter et tag på huset (klik på "Tilføj tag").

Trin 2

Skriv koordinaterne. For at gøre dette skal du klikke på sætmarkeringen med venstre museknap. I det åbne vindue i felterne for bredde og længde vises koordinaterne for dit hus. For eksempel: Latitude 65 54 01; Længdegrad 50 67 94.

Trin 3

Kør et program kaldet Satellit Antenne Alignment. I dette program skal du finde ud af azimut- og højdeværdierne. Vinklen giver dig mulighed for at bestemme, hvor høj - lav parabolantenne skal "se ud". For at gøre dette skal du i højre del af vinduet indtaste husets koordinater og klikke på Analyser. Registrer dine fund. I venstre side af vinduet skal du gennemse alle de tilgængelige satellit-tv-operatører baseret på vinklen og vælge den mulighed, der passer dig. Du kan til enhver tid skifte en operatør til en anden, men kun for en bestemt vinkel.

Trin 4

Gå tilbage til Google Earth, og klik på Vis lineal. Et vindue åbnes foran dig, hvor du skal spore azimutens retning. Mål - parabolantennen skal rettes til den valgte satellit. Du kender azimuthværdien. Sæt startpunktet på vores hus med venstre museklik og med markøren, uden at slippe venstre museknap, kør rundt i huset, indtil du stopper ved den ønskede azimuthværdi. Tegn en linje for dig selv på kortet så længe, at du kan forstå satellitens nøjagtige retning (for eksempel med fokus på nabobygninger).

Trin 5

Ret antennen i den ønskede retning, og fastgør hovedboltene. Men ikke tæt, parabolantennen skal bevæge sig frit ned - op. Udfør den første indstilling på den mest magtfulde kanal. Fortsæt derefter med mere præcis indstilling. Tænd for den svageste modtagekanal, og juster antennen for at få den bedste billedkvalitet. Når du er færdig, skal du fastgøre antennen i denne position.

Anbefalede: