Sådan Skriver Du Sms

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Sms
Sådan Skriver Du Sms

Video: Sådan Skriver Du Sms

Video: Sådan Skriver Du Sms
Video: الدرس الواحد والخمسون: كيف تكتب رقم ما؟ - Hvordan skriver du et nummer? 2024, Kan
Anonim

Når det er ubelejligt for dig at tale højt i telefonen, vil du sende en privat besked til din samtalepartner, eller du er bange for at distrahere ham med et telefonopkald, det er praktisk at bruge funktionen til at sende en SMS-besked.

Sådan skriver du sms
Sådan skriver du sms

Instruktioner

Trin 1

Måden at skrive SMS-tekst direkte afhænger af modellen på din mobiltelefon. Traditionelle enheder har 10 standardknapper til symbolsættet: disse er 10 cifre, mens en ekstra mulighed for hver knap er et sæt med flere bogstaver i de russiske og engelske alfabeter. Den første måde at skrive en SMS-besked på er bogstav for bogstav. Åbn vinduet for at komponere en ny besked. Indtast tekst ved at klikke på knappen med det ønskede bogstav. Se på nummeret på dette brev afbildet på telefonknappen. Hvis det er det første, skal du trykke på knappen en gang. Hvis det andet (f.eks. Bogstavet "B"), skal du trykke to gange og så videre. Skriv ordet efter bogstav, og sørg for, at ordet vises korrekt på skærmen. Brug knappen "C" til at slette de sidste tegn.

Trin 2

Brug mellemrumstasten til at adskille ord fra hinanden. Som regel er den placeret på knappen "0" eller "*" afhængigt af telefonmodellen. For at indstille tegnsætningstegn skal du skifte sag eller bruge knappen "1".

Trin 3

For nemheds skyld og hurtighed ved at skrive er telefonene udstyret med ordbogen "T9". Dette program genkender det ord, du skriver med de første bogstaver. Brug "T9" til at trykke en gang på hver tast med det ønskede bogstav, uanset hvor det er placeret. Hvis det ord, du har brug for, findes i ordbogen, identificerer telefonen det og indtaster det i teksten i meddelelsen. Hvis ordet er ukendt, vil "T9" bede dig om at indtaste det "manuelt" efter metode nr. 1.

Trin 4

Det er meget nemmere at skrive sms på telefoner med qwerty-tastaturer. Hvert bogstav i dem er placeret på en bestemt nøgle og ligner et computertastatur. Når du skriver SMS i en sådan telefon, skal du trykke en gang på hver ønskede knap. Skift sproglayout, hvis du har brug for det latinske alfabet. De udenlandske bogstavknapper er placeret på qwerty i samme rækkefølge som på et computertastatur.

Trin 5

Nogle touchscreen-telefoner har swype-tastaturer. Det giver dig mulighed for at skrive SMS-tekst med et enkelt tryk ved at stryge fingeren hen over skærmen. Åbn vinduet til oprettelse af SMS. Swype-tastaturet vises på skærmen i samme rækkefølge som qwerty. Klik på ordets første bogstav. Uden at løfte fingeren skal du derefter skubbe den hen over tastaturet og forbinde de nødvendige bogstaver i den ønskede rækkefølge. Når du har markeret det sidste bogstav, skal du løfte fingeren. Ordet vises i meddelelsesfeltet. Tryk på "mellemrum" og skriv SMS yderligere.

Anbefalede: