Sådan Returneres Et Kamera Til En Butik

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Et Kamera Til En Butik
Sådan Returneres Et Kamera Til En Butik

Video: Sådan Returneres Et Kamera Til En Butik

Video: Sådan Returneres Et Kamera Til En Butik
Video: Изготовление проставки для крепления камеры вертолета | Обработка и сверление 2024, Kan
Anonim

I henhold til lovgivningen om forbrugerrettigheder kan du inden for 14 dage fra købsdatoen returnere det købte produkt inklusive kameraet til butikken uden at give nogen grund, hvis det ikke er blevet brugt. Hos dig skal du have selve produktet og en kvittering, der bekræfter købsfakta. Du kan også returnere kameraet under visse andre forhold.

Sådan returneres et kamera til en butik
Sådan returneres et kamera til en butik

Instruktioner

Trin 1

Årsagen til returneringen af varerne er tilstedeværelsen af en defekt, der ikke blev fundet under den første inspektion i butikken, da kameraet var pakket. Eksempel: fastlagte taster eller knapper, manglende evne til at bruge en standardfunktion og lignende. Det bør være indlysende, at funktionsfejlen ikke opstod som et resultat af brug (især misbrug), men på grund af producentens, transportørens eller butikens fejl.

Trin 2

Når du har fundet en sådan fejl, skal du gå til butikken sammen med et komplet sæt købt udstyr (kamera, instruktioner og dokumenter, ledninger og diske) og en kvittering. Angiv essensen af dit problem, demonstrer fejlen. Du får refusion eller får et andet kamera af samme model.

Trin 3

Hvis kameraet er i god stand og ikke er brugt, kan du inden for to uger fra købsdatoen returnere det til butikken ved at fremvise en kvittering. Du får refunderet udstyret.

Trin 4

Når de returneres på købsdagen, returneres pengene til køberen fra butikens kasserer med check. I dette tilfælde skal kontrollen underskrives af organisationschefen eller hans stedfortræder. For refusionsbeløbet udarbejdes en handling i form af KM-3, der er godkendt ved dekret fra Ruslands statsstatistiske komité.

Trin 5

Refusion finder ikke sted på købsdagen, eller hvis kvitteringen går tabt, refunderes pengene fra hovedkontoret på en udgående postordre. Grundlaget er en skriftlig ansøgning fra køberen i enhver form og et identitetsdokument (pas). I tilfælde af at et defekt kamera udskiftes med et fungerende (og ikke en refusion), tager sælgeren det gamle produkt fra dig og sælger et nyt.

Anbefalede: