Sådan Tilsluttes En Pc Til Et Plasma

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Pc Til Et Plasma
Sådan Tilsluttes En Pc Til Et Plasma

Video: Sådan Tilsluttes En Pc Til Et Plasma

Video: Sådan Tilsluttes En Pc Til Et Plasma
Video: ТИТАН БЛИЗОК #3 видео игра Shadow Fight 2 бой с тенью от Фанни Геймс ТВ 2024, Kan
Anonim

Moderne plasma-tv kan bruges i stedet for computerskærme. For at gøre dette skal du tilslutte tv'et korrekt til din computer og konfigurere begge enheds driftsparametre.

Sådan tilsluttes en pc til et plasma
Sådan tilsluttes en pc til et plasma

Nødvendig

DVI-HDMI-kabel

Instruktioner

Trin 1

Vælg et par stik, hvorigennem du vil forbinde computeren til tv'et. PC-grafikkort har typisk DVI-, VGA- og S-videoporte. Mindre almindelige er HDMI-porte. For den bedste billedkvalitet er det naturligvis bedre at bruge digitale kanaler (DVI eller HDMI). Find den korrekte port på dit tv, og køb det rigtige kabel. Køb en ekstra adapter, hvis det er nødvendigt.

Trin 2

Tilslut computerens grafikkort til plasma-tv'et. Denne proces kan udføres selv med enhederne tændt. Det er bedst ikke at slukke for computerskærmen endnu. Åbn nu plasma-tv-indstillingsmenuen. Find emnet "Hovedsignalkilde" i det, og vælg den port, du har tilsluttet computeren.

Trin 3

Hvis du vil bruge et tv i stedet for en skærm, skal du blot frakoble den sidste enhed fra videokortet. Dette gøres sjældent, fordi de fleste grafikkort tillader synkron drift med en skærm og et tv. Åbn startmenuen, og gå til kontrolpanelet.

Trin 4

Vælg menuen Udseende og tilpasning. Find nu i menupunktet "Display" "Opret forbindelse til ekstern skærm", og åbn det. Klik på knappen Find. Vent til den anden skærm defineres. Klik nu på det grafiske billede af skærmen eller tv'et, og vælg "Gør dette display til det primære". Nu kører alle applikationer oprindeligt på den angivne enhed.

Trin 5

Find og aktivér indstillingen Udvid denne skærm. Alle genveje og værktøjslinje forsvinder på det andet display. Hvis du vil starte et program på den sekundære skærm, skal du blot flytte det uden for hovedskærmen. I menuen "Opret forbindelse til ekstern skærm" kan du justere skærmens og tv'ets position i forhold til hinanden.

Anbefalede: