Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Plasma-tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Plasma-tv
Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Plasma-tv

Video: Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Plasma-tv

Video: Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et Plasma-tv
Video: Как подключить ноутбук к телевизору с помощью кабеля HDMI - легко 2024, Kan
Anonim

Den største ulempe ved mange bærbare computere er den relativt lille skærmstørrelse. Heldigvis kan dette let kompenseres ved at slutte din mobile computer til et LCD- eller plasma-tv.

Sådan tilsluttes en bærbar computer til et plasma-tv
Sådan tilsluttes en bærbar computer til et plasma-tv

Nødvendig

HDMI-HDMI-kabel

Instruktioner

Trin 1

De fleste moderne mobile computere er udstyret med en digital videooutput. Normalt præsenteres det som en HDMI-port, men nogle gange kan du også finde en DVI-kanal. Køb et kabel med passende porte.

Trin 2

Tænd den mobile computer, og åbn BIOS-menuen. Sørg for, at hjælpevideoudgangene ikke er deaktiverede. Start Windows-systemet. Tænd dit tv.

Trin 3

Tilslut den bærbare computer til tv'et. Vent på definitionen af ny hardware. Gå til tv-indstillingsmenuen. Normalt skal du bruge fjernbetjeningen til dette.

Trin 4

Vælg HDMI-porten, der er tilsluttet den bærbare computer som hovedkilde. Gå til dine mobiltelefonindstillinger. Højreklik på skrivebordet.

Trin 5

Vælg punktet "Skærmopløsning" i den menu, der åbnes. Klik på knappen Find, og vent, mens en ny skærm er defineret. Indstil parametrene for synkron billedtransmission til den bærbare pc-skærm og tv.

Trin 6

Hvis du foretrækker at bruge duplikatbilledfunktionen, skal du vælge den relevante indstilling. I dette tilfælde anbefales det at ændre skærmens opløsning på den mobile computer, så den svarer til tv-skærmens opløsning.

Trin 7

Nogle brugere foretrækker at bruge deres bærbare skærm og tv separat. Denne metode giver dig mulighed for at starte videoafspilleren på tv-skærmen uden at optage arbejdsområdet på den mobile computerskærm. Aktivér funktionen "Udvid til dette skærmbillede" ved først at vælge hovedskærmen.

Trin 8

Bemærk, at brug af denne teknologi øger belastningen på videoadapteren. Hvis din bærbare computer har en integreret videochip, skal du sørge for, at dens temperatur ikke overstiger de anbefalede værdier.

Anbefalede: