Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Tv Via Wifi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Tv Via Wifi
Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Tv Via Wifi

Video: Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Tv Via Wifi

Video: Sådan Tilsluttes En Computer Til Et Tv Via Wifi
Video: Как подключить ноутбук к телевизору через беспроводную сеть 2024, Kan
Anonim

Moderne teknologi holder ikke op med at udvikle sig, og i dag har digitale underholdningselskere mulighed for at forbinde en computer via Wi-Fi til et tv. Dette giver dig mulighed for at se film, billeder og forskellige dokumenter, der er gemt på din pc på tv-skærmen.

Sådan tilsluttes en computer til et tv via wifi
Sådan tilsluttes en computer til et tv via wifi

Wi-Fi-forbindelse via DLNA-protokol

For at parre et tv og en computer skal begge enheder være tilsluttet det samme trådløse netværk (mens tv'et skal understøtte Smart-TV-funktionen, dvs. muligheden for at oprette forbindelse til Internettet). Derhjemme bruges routere eller routere normalt til dette. Sørg for at sikre, at enheden "distribuerer" Wi-Fi, og den tilsluttede pc åbner adgang til det verdensomspændende netværk.

Tænd for dit tv og gå til menuen netværksindstillinger. Indstil den trådløse internetforbindelse som den vigtigste, og kontroller den for arbejdskapacitet. Start nu med at oprette en speciel DLNA-server på din computer, som giver de tilsluttede enheder delt adgang til de mapper, der er gemt i systemet. Vælg afsnittet "Netværk" i Windows Stifinder, og sørg for, at det aktuelle netværk er markeret som "Hjem" (eller "Privat").

Aktiver den ønskede funktion ved at aktivere indstillingen Network Discovery and File Sharing. Nu vil brugerdefinerede mapper "Videoer", "Billeder", "Musik" og "Dokumenter" (som standard) være tilgængelige for enheder, der er forbundet via netværket (du kan også deaktivere og aktivere adgang til en bestemt mappe på fanen "Adgang" gennem "Egenskaber").

Gå til den delte mappe på tv'et. Afhængigt af enhedens model gøres dette via SmartShare-sektionen eller "Hjemmenetværk" osv. Åbning af den relevante mappe skal vise det samme indhold som på din computer. Derudover tilbyder nogle tv-producenter specielle programmer for at gøre det nemmere at få adgang til dem, såsom Sonys Homestream.

Yderligere forbindelsesmetoder

Der er en alternativ måde at forbinde din computer til tv'et via Wi-Fi, nemlig at bruge WiDi / Miracast-teknologi. Dens essens er at duplikere pc-skærmen på tv'et, og således sendes film og andre mediefiler, når de er lanceret på computeren. Denne funktion understøttes ikke af ethvert tv, så du skal først læse de instruktioner, der fulgte med enheden.

Download og installer et gratis Windows-program kaldet Intel Wireless Display. Start appen og aktiver udsendelsen. Derefter parres med tv'et ved at gå til indstillingerne for sidstnævnte og vælge Miracast / Intel WiDi-sektionen afhængigt af modellen. Hvis forbindelsen er vellykket (sørg for, at du først har en aktiv Wi-Fi-forbindelse), kan du køre mediefiler på din computer og se dem på dit tv.

Anbefalede: