Hvad Har Du Brug For Til Satellit-tv

Hvad Har Du Brug For Til Satellit-tv
Hvad Har Du Brug For Til Satellit-tv

Video: Hvad Har Du Brug For Til Satellit-tv

Video: Hvad Har Du Brug For Til Satellit-tv
Video: How to Assemble and Install a Satellite Dish 2024, Kan
Anonim

Satellit-tv giver mulighed for at se mange russiske og udenlandske tv-kanaler i høj kvalitet. Det digitale format foran den sædvanlige analoge udsendelse i alle henseender garanterer fremragende billede og lyd. Det grundlæggende sæt satellit-tv består af en antenne, et tilslutningskabel, en konverter og en modtager.

Hvad har du brug for til satellit-tv
Hvad har du brug for til satellit-tv

Der er to typer parabolantenner: offset og direkte fokus. Antennediameteren, der kan variere fra 60 centimeter til 3 meter, bestemmer dens kapaciteter, såsom kvaliteten af det modtagne signal, antallet af kanaler og muligheden for at modtage et signal fra flere satellitter. En antenne med stor diameter skal købes til dem, der bor i områder med dårlig satellitdækning, der ikke er i stand til at give et signal om den krævede effekt. Parabolantennen skal vende mod syd, så hvis din lejlighed vender mod syd, kan du placere parabolen direkte ved siden af vinduet. Alle andre bliver nødt til at placere antennen på husets tag. Desuden skal antennen ikke i retning af signalmodtagelse forstyrres af forhindringer som f.eks. Trægrene.

Konverteren er en modtager, der konverterer satellitsignalet og sender det til modtageren via et kabel. Konverteren, som inkluderer en meget stabil lokal oscillator og en signalforforstærker, er installeret på en ekstern konsol med en satellitantenne. Modtagerenheder varierer afhængigt af indgangsfrekvensområdet, typen af modtaget polarisering, antallet af udgange og støjtalet.

Den vigtigste funktionelle komponent i et satellit-tv er en modtager - en enhed, der afkoder et satellitsignal og sender det til et fjernsynsapparat til visning. For at se gratis kanaler er den enkleste billige modtager nok. Dyrere modeller med kortlæsere og en harddisk er beregnet til at se betalte pakker og optage de programmer, der vises.

Ud over de ovennævnte enheder skal du købe et tilslutningskabel, gennem hvilket det satellitsignal, der modtages af antennen, sendes til modtageren. Hvis afstanden mellem antennen og tuneren ikke overstiger 15 meter, fungerer ethvert RG-6-kabel for dig.

Anbefalede: