Sådan Laver Du En Parabol

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Parabol
Sådan Laver Du En Parabol

Video: Sådan Laver Du En Parabol

Video: Sådan Laver Du En Parabol
Video: Superawesome #2 HVORDAN MAN LAVER PORTALER!!!! 2024, Kan
Anonim

Hvis du anvender yderligere færdigheder og evner, kan du tilføje en parabolantenne lavet af dig selv ved hjælp af improviserede midler til den vigtigste fabrikssatellitfad på kort tid.

Sådan laver du en parabol
Sådan laver du en parabol

Nødvendig

Epoxylim (800 g), papirark, ru klud, kogefolie, vandrør af plast, selvskærende skruer, gammel parabol

Instruktioner

Trin 1

Demonter fabrikssatellitskålen, læg den ned og fastgør den. Køb 800 gr. epoxylim. Lim A4-arkene, der er skåret halvt oven på antennen, ved hjælp af selvklæbende tape; avisen kan ikke bruges. Bedre at bruge plastfolie, som også skal skæres i små stykker. For hvis du bruger et stort ark, vil der være store uregelmæssigheder, og der vil ikke være noget signal. Du skal sprede den så jævnt som muligt langs antennenes konkavitet.

Trin 2

Skær stykker ru klud, så de passer til antennespejlet. Til en start er 4-5 dele nok. Omrør kølig epoxylim og i en mængde på højst 200 g. Hvis det bruges ved stuetemperatur, vil det ikke mætte stoffet. Placer det første stykke stof på en plade og spred epoxilim ovenpå. Spredes jævnt, det skal skinne på overfladen og ikke absorbere helt. Cirka et ark til en parabol med en diameter på 0,6 m bruger 100-200 gram. epoxylim, alt afhænger af stoffet. Læg derefter et andet stof stof ovenpå og glat, så der ikke er luft inde. Spred den med epoxylim og læg en anden ovenpå. I en tilgang anbefales det at lægge flere ark, mindst 5.

Trin 3

Vent 24 timer på, at limen er hærdet. Adskil rammen fra pladen den næste dag. Sæt det derefter igen. Anbring resten af stoffet, der skal være et stort antal af stoffet. Anbring derefter kogefolie over den epoxybelagte ramme. Stik folien tæt uden at få luft nedenunder.

Fjern rammen efter tørring. For stivhed, lim et par flere lag stof på bagsiden.

Trin 4

Brug et 16 mm vandrør af plast til at holde konverteren. For styrke skal du fastgøre tre punkter til de selvskærende skruer. Pas på ikke at vippe antennespejlet. Afstanden fra den til konvektoren er som i en fabrikssatellit, mål og gør det. Dæk antennespejlet med et tyndt lag maling fra en spraydåse, så solens stråler i fokus, gør ikke smelte konverteren.

Anbefalede: