Sådan øges Hastigheden På Et Kantmodem

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Hastigheden På Et Kantmodem
Sådan øges Hastigheden På Et Kantmodem

Video: Sådan øges Hastigheden På Et Kantmodem

Video: Sådan øges Hastigheden På Et Kantmodem
Video: Speed Up Edge | Make it Load Faster | INCREASE DOWNLOADING SPEED of EDGE (2021) 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker, der bruger kantmodem til at oprette forbindelse til Internettet, er utilfredse med hastigheden på netværksadgang. Der er metoder til kraftigt at øge denne hastighed.

Sådan øges hastigheden på et kantmodem
Sådan øges hastigheden på et kantmodem

Nødvendig

  • - Trafikkompressor;
  • - Avanceret systempleje.

Instruktioner

Trin 1

Det er naturligvis usandsynligt, at du er i stand til at opnå hastigheder ud over grænserne for din dataplan. Men som praksis viser, er den gennemsnitlige adgangshastighed betydeligt lavere end det angivne maksimum. Prøv at deaktivere tredjepartsapplikationer og -tjenester, der bruger din internetforbindelse i processen. Åbn menuen Administrative værktøjer i computerens kontrolpanel.

Trin 2

Gå til "Services". Vælg for at sortere efter status. Undersøg alle aktuelt kørende tjenester. Gennemgå beskrivelserne for dem, som du mener kan slås fra. Højreklik på den valgte tjeneste, og vælg Egenskaber. Åbn fanen Generelt, og find elementet Starttype. Aktivér parameteren "Manuel" for den. Klik på Stop-knappen, og luk denne menu. Følg den samme algoritme for alle ubrugte tjenester.

Trin 3

Installer nu trafikkomprimeringsprogrammet. Det giver dig mulighed for at sende og modtage mindre data, hvilket reducerer den tid, det tager at indlæse internetsider. Brug Traffic Compressor-programmet. Kør denne app. Indtast din maksimale internetforbindelseshastighed, og klik på knappen "Aktivér". Efter start af værktøjet skal du klikke på knappen Minimer, men ikke lukke det.

Trin 4

Brug nu værktøjet, der optimerer dine computerindstillinger til at arbejde med Internettet. Download og installer programmet Advanced System Care. Tænd for det, og gå til menuen Hjælpeprogrammer. Find og åbn punktet "Internetassistent" i menuen "Acceleration". Marker afkrydsningsfeltet ud for Automatisk optimering.

Trin 5

Klik nu på knappen "Videresend". Vælg den ønskede adgangshastighedsindikator, og klik på knappen "Optimer". Luk programmet, og start en browser for at evaluere ændringerne.

Anbefalede: