Sådan Tilsluttes En Tablet Til En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Tablet Til En Bærbar Computer
Sådan Tilsluttes En Tablet Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Tablet Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Tablet Til En Bærbar Computer
Video: Tips til indtastning med Android Jelly Bean (HP-tablet-pc'er) 2024, April
Anonim

Den første ting, nye tabletejere gør, er at slutte den til deres bærbare computer for at optage musik, film eller tv-shows. Der er to måder at forbinde din tablet på: ved hjælp af USB eller Wi-Fi.

Sådan tilsluttes en tablet til en bærbar computer
Sådan tilsluttes en tablet til en bærbar computer

Før du tilslutter en tablet til en bærbar computer, skal du først aktivere et element i selve tablettens indstillinger. For at gøre dette skal du gå til "Indstillinger" på enheden, finde linjen "For udviklere" og markere afkrydsningsfeltet ud for underemnet "Fejlfinding via USB". Dette aktiverer tilstanden, så tabletten bruges som et eksternt drev (for eksempel til at kopiere filer fra bærbar computer til tablet eller omvendt). Derefter kan du slutte enheden til din bærbare computer.

USB-forbindelse

Så for at forbinde en enhed via USB skal du tilslutte kablet til de tilsvarende USB-stik på din tablet og laptop. Derefter vises en meddelelse på den bærbare computer om, at der er fundet en ny enhed, og du bliver bedt om at finde og installere en driver til den. Men alle handlinger skal kun udføres på tabletten, så du skal klikke på knappen "Annuller".

Derefter skal du på tabletten nederst til højre på skærmen klikke på USB-forbindelsesikonet og vælge elementet "USB-forbindelse oprettet". I det nye vindue skal du vælge "Aktiver USB-lagring." Enheden viser en advarsel om, at nogle applikationer kan afslutte deres arbejde, derefter skal du klikke på "OK".

Nu vil tabletens hukommelse, inklusive ekstern hukommelse, være tilgængelig som en ekstern lagerenhed. Fra nu af kan du udføre handlinger med filer og mapper på tabletten - slette dem, kopiere, redigere osv.

For at afbryde tabletten skal du klikke på USB-ikonet i nederste hjørne igen og vælge "Frakobl USB-lager". Derefter skal du på den bærbare computer vælge emnet "Fjern enheder og diske sikkert" (i bakken) og deaktivere denne enhed. Windows fortæller dig, at hardwaren kan fjernes, så kan du frakoble kablet fra tabletten.

Wi-Fi-forbindelse

Måden at forbinde en tablet til en bærbar computer via Wi-Fi er mere kompliceret end at bruge et USB-kabel. For at forbinde en tablet til en bærbar computer skal du downloade en speciel applikation, for eksempel WiFi Transfer. Og til en bærbar computer har du brug for enhver FTP-klient, for eksempel Total Commander.

Så først skal du starte appen på din tablet. I det vindue, der vises, vil FTP-adressen og WLAN-status blive angivet - disse oplysninger skal indtastes på den bærbare computer.

Derefter skal du åbne Total Commander på din bærbare computer, vælge "Netværk" - "Opret forbindelse til FTP-server" -elementer gennem menulinjen. I det nye vindue skal du klikke på knappen "Tilføj". Derefter skal du i feltet "Forbindelsesnavn" indtaste et vilkårligt navn på netværket og i linjen "Server [port]" - den FTP-adresse, der blev angivet på tabletten. Efter at have klikket på "OK" i det vindue, der vises, skal du i feltet "Brugernavn" indtaste WLAN-statusværdien, som også var angivet på tabletten. Adgangskoden er valgfri. Efter en vis tid vil den bærbare computer oprette forbindelse til tabletten - og hele indholdet af tabletten vises i Total Commander.

Anbefalede: