Sådan Tilsluttes Et Plasma Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Plasma Til En Computer
Sådan Tilsluttes Et Plasma Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Plasma Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Plasma Til En Computer
Video: ТИТАН БЛИЗОК #3 видео игра Shadow Fight 2 бой с тенью от Фанни Геймс ТВ 2024, Kan
Anonim

Når du køber et nyt plasma-tv, vil du altid eksperimentere med det, blive fortrolig med dets muligheder, for eksempel se fotos, film eller lytte til musik fra din computer. Men hvordan gør man det?

Sådan tilsluttes et plasma til en computer
Sådan tilsluttes et plasma til en computer

Instruktioner

Trin 1

Brug de digitale videoudgange til at forbinde plasmaet til din computer. Den mest optimale output er HDMI. Moderne plasma-tv har to eller endda tre af disse stik.

Trin 2

Sørg for, at der ikke er tilsluttet yderligere skærme til computeren, ellers vises skrivebordet ikke på tv-skærmen. Selvom undtagelser er mulige, da videokort meget ofte har denne output indstillet til en skærm med en opløsning på 1920 * 1080 eller 1280 * 720 pixels. Derfor, hvis dit plasma matcher disse dimensioner med et 1400 * 900 pixel stik, kan det i værste fald muligvis ikke blive vist på skærmen.

Trin 3

Hvis du ikke har en sådan adapter, skal du oprette forbindelse via DVI-stikket, det er meget mere almindeligt og er i stand til at transmittere de samme videosignaler. Bare rolig, hvis din computer ikke har digitale videoudgange, kan du forbinde enhederne med hinanden ved hjælp af VGA-indgangen, som giver dig mulighed for at se fotos i den bedste kvalitet. For at gøre dette skal du finde denne indgang på bagsiden af tv-kabinettet og slutte den til pc'en ved hjælp af et kabel.

Trin 4

Bemærk også, at DVI ikke oprindeligt var designet til at transmittere lydsignaler, så du bliver nødt til at købe en HDMI til VGA-adapter (hvis den ikke fulgte med computeren). Husk, ikke alle plasma-tv'er kan vise 16: 9-billeder korrekt, fordi computeren ikke altid kan se deres store billedformat.

Trin 5

Hvis dette stik ikke er tilgængeligt i dit plasma, skal du bruge en YUV-adapter. Denne output er indeholdt i de fleste grafikkort og giver dig mulighed for at se billeder med høj opløsning - op til 1920 * 1080 pixels, men med en lavere kvalitet.

Trin 6

For at forbinde plasma til en computer skal du bruge videostik: Video, S-Video, Scart, men husk at kvaliteten af det signal, der transmitteres af dem, vil svare til det originale tv-billede. Vær derfor ikke overrasket, hvis billederne på plasmaskærmen er slørede.

Anbefalede: