Sådan Tilsluttes En Antenne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Antenne
Sådan Tilsluttes En Antenne

Video: Sådan Tilsluttes En Antenne

Video: Sådan Tilsluttes En Antenne
Video: Терменвокс своими руками.Электронная музыка от антенны 2024, Kan
Anonim

Fordelene ved satellit-tv i forhold til konventionelt tv er ubestridelige - og det er grunden til, at mange mennesker stræber efter at få satellit-tv til deres eget hjemmebrug. Forskellige virksomheder, der leverer satellit-tv-tjenester, kræver penge og et månedligt gebyr for at forbinde dit tv til en parabol, men hvis du ønsker det, kan du prøve at oprette forbindelse til antennen på egen hånd uden tjenester fra formidlere.

Sådan tilsluttes en antenne
Sådan tilsluttes en antenne

Instruktioner

Trin 1

For at oprette forbindelse til satellit-tv skal du først vælge et sted at installere antennen. For at gøre dette skal du finde ud af placeringen af satellitterne og beregne deres højdevinkler og azimutter.

Trin 2

Antennen skal installeres et sted, hvor der er færre forhindringer for satellitsignalet, og hvor du let kan få adgang til antennen. For eksempel kan du sætte og montere antennen på taget eller balkonen.

Trin 3

Monter den samlede antenne godt på understøtningerne ved hjælp af ankerbolte for at forhindre antennen i at trække sig ud af støttefladen. Efter installation af antennen skal du kontrollere, om omformerens tilførsel er i fokus for antennen.

Trin 4

Hvis din antenne er installeret mod vest eller øst for satellitten, skal du dreje omformeren omkring sin akse på holderen. Dette forbedrer kvaliteten af signalet og billedet på skærmen.

Trin 5

Tilslut konverteren med et koaksialkabel til modtageren ved hjælp af F-formede stik. Anbring tv'et tæt på antennen, så du samtidig kan få adgang til billedjusteringer og placere antennen igen for at indstille.

Trin 6

Tilslut en analog modtager til det modtagende udstyr ved hjælp af SCART-stik ved en lav frekvens. I dette tilfælde skal du vælge AV-tilstand på tv'et.

Trin 7

Indstil frekvensen for en af kanalerne på den valgte satellit i modtageren.

Trin 8

Du kan bruge både analoge og digitale modtagere til forbindelse og opsætning. Derudover er der mange kommercielt tilgængelige modtagere, der kombinerer digitale og analoge indgange.

Trin 9

Når du har modtaget et signal, skal du sørge for, at dette signal hører til den nøjagtige satellit, som du har valgt at oprette forbindelse til. Til at begynde med vil signalet blive blandet med støj - foretag mere præcise og fine justeringer for at korrigere billedkvaliteten på skærmen.

Trin 10

Udfør tuning separat på den kanal, der er fanget godt, og separat, mere præcist, på den kanal, der er dårligt fanget.

Anbefalede: