Sådan Tilsluttes En Aktiv Antenne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Aktiv Antenne
Sådan Tilsluttes En Aktiv Antenne

Video: Sådan Tilsluttes En Aktiv Antenne

Video: Sådan Tilsluttes En Aktiv Antenne
Video: 10 Hvordan stueantennen samles og tilsluttes korrekt 1080p 2024, April
Anonim

Mange køretøjer giver ikke en standardplacering til en piskantenne, eller antennen er ikke installeret. I denne henseende er aktive bilantenner, der har små dimensioner og er tilgængelige til installation i kabinen på forruden, blevet meget populære.

Sådan tilsluttes en aktiv antenne
Sådan tilsluttes en aktiv antenne

Er det nødvendigt

  • - bil;
  • - aktiv antenne
  • - kondensator
  • - kvælning
  • - adapter.

Instruktioner

Trin 1

Tilslut den aktive antenne til standardudgangen. For at gøre dette skal du først og fremmest installere en speciel adapter på den. Det kan findes i bilforretninger. Lod de to udgange af kondensatoren og induktoren sammen. Denne stift er nødvendig for at forbinde antennen. Lod den anden ledning af kondensatoren til den centrale kerne af antennen, som du planlægger at oprette forbindelse til radioen.

Trin 2

Lod en ledning til + 12V strøm til den anden udgang af chokeren. Dernæst skal du være opmærksom på isoleringen, for dette skal du forbinde plus fra den gule ledning, hvor strømmen leveres, når tændingen tændes, til antennen gennem + 12V chokeren. Tilslut den til radioen med en kondensator.

Trin 3

Brug en anden mulighed for at tænde den aktive antenne. Du skal bruge de samme dele til dette. Sæt et varmeisolerende rør på chokeren og på kondensatoren, indsæt denne struktur i stikket. Lod midterkernen. Lod derefter skjoldfletningsledningerne. Fastgør det andet stik, glem ikke at først sætte ledningen på dets modstykker.

Trin 4

Forbind ledningerne fra radioen til antennen i følgende rækkefølge. Gul ledning til permanent plus, uanset hvor tændingskontakten er placeret. Tilslut den røde ledning til tændingslåsen, hvor et plus vises, når nøglen drejes. Du kan finde det ved hjælp af en tester. Den sorte ledning er jordet, forbind den til kroppen. Den blå eller hvidblå ledning skal tilsluttes en aktiv antenne til plus.

Trin 5

Tilslut den orange ledning til lysafbryderterminalen. Eller du kan slutte den til en anden terminal, hvor spændingen vises, i det øjeblik bilens sidelys er tændt. Tilslut den gul-sorte ledning til ledningen i bilens håndfri sæt. Hvis dette kit mangler, skal du ikke oprette forbindelse nogen steder.

Anbefalede: