Sådan Tilsluttes En Aktiv Subwoofer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Aktiv Subwoofer
Sådan Tilsluttes En Aktiv Subwoofer

Video: Sådan Tilsluttes En Aktiv Subwoofer

Video: Sådan Tilsluttes En Aktiv Subwoofer
Video: Самый Маленький САБВУФЕР от JBL 2024, Kan
Anonim

Bilradioen kan mærkbart gøre dit ophold på vejen lysere - både på en lang tur og i færd med almindelig kørsel på byveje. For at få den musikalske akkompagnement i bilen til at glæde dig endnu mere, kan du slutte en aktiv subwoofer til radiobåndoptageren, som forstærker lyden, gør den mere kraftfuld og giver lyden en speciel lys farve. I denne artikel lærer du, hvordan du korrekt forbinder en aktiv subwoofer til en radiobåndoptager, der understøtter forbindelsen til sådanne enheder.

Sådan tilsluttes en aktiv subwoofer
Sådan tilsluttes en aktiv subwoofer

Instruktioner

Trin 1

Vælg det sted i bilen, hvor du vil installere subwooferen, og lever strøm der fra bilbatteriet eller cigarettænderen under overholdelse af polariteten.

Trin 2

For at justere subwooferens effekt skal du installere en kondensator på den ved at slutte den til subwooferens strøm. Tilstedeværelsen af en kondensator vil reducere for meget stress på spændingen i hele køretøjets elektriske netværk.

Trin 3

For tilslutninger på subwooferen skal du bruge cinch-stikket og strømskrueterminalerne. Tilslut subwooferen til køretøjets strømforsyning, og sørg for, at polariteterne er korrekte, og kondensatoren er installeret korrekt, og observer også polariteterne.

Trin 4

Efter installation af subwooferen skal du justere subwooferen - begrænse dens øvre grænse (Omsætning) ved at dreje den tilsvarende kontrol på subwooferen.

Trin 5

Også, hvis din subwoofer har en faseknap, der justerer højttalerens svingningsfase, skal du lade den være deaktiveret eller tænde den for at indstille svingningsfaseværdien til 180.

Trin 6

Forsøg at opnå en harmonisk kombination af frekvensresponsen på din subwoofer og dine mellemhøjttalere. Juster subwooferens øvre frekvens, så egenskaberne ikke forstyrrer hinanden, hvis subwooferen indebærer muligheden for at justere denne parameter.

Trin 7

Ud over at tilslutte en aktiv subwoofer har du også mulighed for at installere en passiv subwoofer i din bil, hvis radioen ikke understøtter tilslutning af en aktiv enhed.

Anbefalede: