Sådan Deaktiveres Alle Tjenester På MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Alle Tjenester På MTS
Sådan Deaktiveres Alle Tjenester På MTS

Video: Sådan Deaktiveres Alle Tjenester På MTS

Video: Sådan Deaktiveres Alle Tjenester På MTS
Video: Sådan tjekker vi din oppusteligevest på aut værksted 2024, Kan
Anonim

For at redde dig selv fra unødvendige udgifter kan du deaktivere alle betalte tjenester på MTS, som er unødvendige. For at gøre dette skal du bruge en af flere metoder leveret af operatøren.

Find ud af, hvordan du deaktiverer alle betalte tjenester på MTS
Find ud af, hvordan du deaktiverer alle betalte tjenester på MTS

Instruktioner

Trin 1

Find ud af, hvilke muligheder der er aktiveret på din telefon, inden du afbryder alle betalte tjenester på MTS. For at gøre dette skal du ringe til kombinationen * 152 * 2 # fra din mobile enhed og trykke på "ring". Skærmen viser oplysninger om aktive betalte tjenester.

Trin 2

Husk eller skriv ned, hvilke tjenester der er tilsluttet på din telefon, og prøv derefter at kontakte MTS supporttjenesten ved at ringe til det korte nummer 0890. Følg instruktionerne i stemmemenuen, og opret forbindelse til operatøren. Bed ham om at slukke for alle unødvendige tjenester.

Trin 3

Prøv at deaktivere alle betalte tjenester og abonnementer gennem den specielle MTS-menu, som kan kaldes op med kommandoen * 152 #. Tryk på "2" for at gå til hjælpoplysninger for tilgængelige tjenester. Her kan du også vælge, hvad du vil deaktivere.

Trin 4

Du kan også slukke for alle tjenester på MTS selv via din personlige konto på operatørens officielle hjemmeside. Angiv din region på hovedsiden, og klik på linket "Indtast din personlige konto". Modtag din personlige adgangskode via SMS ved at følge instruktionerne på skærmen.

Trin 5

Log ind på din personlige konto, og gå derefter til fanen "Internetassistent". Vælg elementet "Tariffer og tjenester". Rul ned på siden, og markér de tjenester, du ikke har brug for, og som du vil deaktivere.

Trin 6

Du kan til enhver tid få oplysninger om de tilgængelige tjenester og abonnementer samt deaktivere unødvendige på det nærmeste MTS-kontor eller salon. Kontakt medarbejdere og bed dem om at udføre de nødvendige handlinger med din telefon. Alle operationer udføres straks og foran klientens øjne. Sørg for at medbringe dit pas.

Anbefalede: