Sådan Fjernes Standardspil Fra Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Standardspil Fra Din Telefon
Sådan Fjernes Standardspil Fra Din Telefon

Video: Sådan Fjernes Standardspil Fra Din Telefon

Video: Sådan Fjernes Standardspil Fra Din Telefon
Video: Sådan fjerner du notifikationer på mobiltelefonen 2024, Kan
Anonim

Mobiltelefoner har længe været ikke kun et kommunikationsmiddel, men også en glimrende måde at bruge fritid på. Vi kan med succes lytte til musik, radio, se film og endda spille spil. Desværre keder almindelige spil sig hurtigt, og med tiden fyldes telefonens hukommelse så meget, at spørgsmålet om et par ekstra megabyte bliver ret akut. Du kan frigøre plads til nye spil ved at slette standardspillene.

Sådan fjernes standardspil fra din telefon
Sådan fjernes standardspil fra din telefon

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest kan du prøve at slette standardspil ved hjælp af telefonmenuen. For at gøre dette skal du gå til den menu, hvori de er placeret, og vælge "slet" i indstillingerne. Hvis du fejler, skal du gå til andet trin.

Trin 2

Synkroniser din telefon med din computer. For at synkroniseringen skal lykkes, skal du først installere driverne til telefonen. Download fra Internettet eller køb på cd-rom-drivere og software, der kræves for at synkronisere telefonen med en computer samt et datakabel. Installer driverne og softwaren til synkronisering, og tilslut derefter computeren og telefonen. Brug softwaren til at finde spilfilerne i telefonbogen og derefter slette.

Trin 3

Hvis fjernelsen ikke lykkedes, kan du prøve at erstatte standardspilene med filerne med samme navn. Ofte er der på telefoner et forbud mod at slette standardspil og melodier, men udskiftning er tilladt. Forbered filer på forhånd med navne, der er identiske med standardspil, og kopier og indsæt dem derefter i biblioteket.

Trin 4

Hvis det forrige trin ikke fungerede, kan du prøve at blinke din telefon ved hjælp af standard firmware, men ingen spil. Find denne firmwareversion på Internettet, i de fleste tilfælde er de frit tilgængelige. Download og installer den blinkende software, tilslut din telefon og blink den. Husk at gemme alle vigtige oplysninger såsom telefonbog, fotos og meddelelser på din computer. Efter afslutningen af blinket skal du kopiere de gemte data til telefonens hukommelse. Hvis du tvivler på din kompetence til at blinke. kontakt servicecentret.

Anbefalede: