Sådan Deaktiveres Alle Betalte Tjenester Og Abonnementer På MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Alle Betalte Tjenester Og Abonnementer På MTS
Sådan Deaktiveres Alle Betalte Tjenester Og Abonnementer På MTS

Video: Sådan Deaktiveres Alle Betalte Tjenester Og Abonnementer På MTS

Video: Sådan Deaktiveres Alle Betalte Tjenester Og Abonnementer På MTS
Video: (1304) Sølve Salte: Våger vi å utfordre Herren? (fra "Bibelen eller Biskopene") 2024, April
Anonim

Hvis du er træt af for meget betaling for mobilkommunikation, kan du prøve at deaktivere alle betalte tjenester og abonnementer på MTS. Operatøren tilbyder flere måder at deaktivere betalte tjenester på, men informerer sjældent abonnenterne om dem til deres egen fordel.

Prøv at deaktivere alle betalte tjenester og abonnementer på MTS
Prøv at deaktivere alle betalte tjenester og abonnementer på MTS

Sådan deaktiveres alle betalte tjenester på MTS

Det er umuligt at deaktivere alle betalte tjenester og abonnementer på MTS uden at vide, hvilke tjenester der er tilsluttet på din telefon i øjeblikket. For at gøre dette skal du bruge tasterne til at ringe til kommandoen * 152 * 2 # og trykke på opkaldsknappen. Oplysninger om betalte tjenester, der findes på dit nummer, vises på skærmen eller i en speciel SMS. For at deaktivere alle betalte tjenester på MTS selv skal du bruge kombinationen * 152 * 2 * 2 * 3 #. Derefter modtager du en meddelelse om, at operationen er gennemført.

Du kan deaktivere alle betalte tjenester på MTS via din personlige konto på virksomhedens officielle hjemmeside. Indgangen til kontoret er nederst på siden. Alle anbefalinger til at få et personligt login og en adgangskode vil blive givet på skærmen, og registreringsproceduren tager ikke meget tid. Onlineassistentens udseende ændres med jævne mellemrum, men under alle omstændigheder vil du se et afsnit med aktuelle tjenester og tjenester. Vælg serviceadministration, der er overflødige og deaktiver dig selv.

Kontakt operatørens helpdesk på 0890 ved at vælge sektionen for direkte forbindelse med teknisk support i stemmemenuen. Bed først operatøren om at navngive de tilsluttede betalte tjenester, og fortæl dem derefter, hvilke du vil deaktivere. Operationen udføres lige på stedet, og efter afslutningen af opkaldet er alt unødvendigt allerede deaktiveret.

Sådan deaktiveres alle abonnementer på MTS

Deaktiver alle betalte abonnementer på MTS vil hjælpe Cost Control-tjenesten, som USSD-kommandoen * 152 # hjælper dig med at skifte til. Ved hjælp af instruktionerne i tekstmenuen kan du deaktivere unødvendige forsendelser. Du kan også finde ud af data om de tilsluttede tjenester via en SMS-anmodning med nummeret 1 til nummeret 8111. Så snart du finder ud af, hvilke informationstjenester der er aktive i øjeblikket, skal du kigge på Internettet eller på operatørens websted for koder der deaktiverer dem, for eksempel * 111 * 29 # for "bip" -tjeneste, * 111 * 20 # for WAP og * 111 * 4751 # for vejrudsigt.

Du kan deaktivere alle betalte tjenester og abonnementer på MTS fuldstændigt, selv nægte fra MTS-nyhedsbrevet. Det er nok at indtaste kommandoen * 111 * 375 #. Du modtager en SMS med en meddelelse om vellykket deaktivering. Det skal huskes, at dette i fremtiden kan interferere med at finde ud af oplysninger om din balance.

Kontakt enhver MTS-kommunikationssalon, og bed medarbejderne om at slå alle betalte tjenester og abonnementer fra. Dette kræver et pas. Ikke desto mindre har kontoransatte for nylig i stigende grad omdirigeret abonnenter til deres personlige konto på operatørens websted, idet de henviser til det faktum, at nogle tjenester kun kan deaktiveres der. Som abonnent har du ret til at insistere på, at alle unødvendige ting straks slukkes i salonen.

Anbefalede: