Sådan Deaktiveres Betalte Abonnementer På Beeline

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Betalte Abonnementer På Beeline
Sådan Deaktiveres Betalte Abonnementer På Beeline

Video: Sådan Deaktiveres Betalte Abonnementer På Beeline

Video: Sådan Deaktiveres Betalte Abonnementer På Beeline
Video: Как отключить платные услуги, подписки Билайна 2024, April
Anonim

For at reducere omkostningerne ved mobilkommunikation kan du deaktivere betalte abonnementer på Beeline, hvis du bruger denne operatørs tjenester. Virksomheden giver sine kunder forskellige muligheder for at administrere tilsluttede abonnementer og tjenester, så du selv kan fjerne unødvendige.

Sådan deaktiveres betalte abonnementer på Beeline
Sådan deaktiveres betalte abonnementer på Beeline

Instruktioner

Trin 1

Brug den nemmeste og hurtigste måde at deaktivere betalte abonnementer på Beeline. Ring til nummeret 0684006 på din telefon. Som svar på denne handling modtager du en besked om, at alle aktuelle abonnementer er slettet.

Trin 2

Ring til det korte nummer 0611 eller 0622. Tryk på nul for straks at kontakte operatørens tekniske supportrepræsentant. Bed om at se, om du har betalte abonnementer. Hvis dette bekræftes, vil operatøren deaktivere dem på din anmodning. Kontakt supportmedarbejderen med en anmodning om straks at afvise indgående beskeder fra kortbetalte numre, så du ikke har lignende problemer i fremtiden. Du holder op med at modtage unødvendig reklame og spam.

Trin 3

Prøv at deaktivere betalte abonnementer på Beeline via din online personlige konto. Klik på det tilsvarende link på operatørens websted. Få en adgangskode til at indtaste din konto ved at ringe * 110 * 9 # på din telefon. Nederst på siden kan du finde eksisterende abonnementer og deaktivere dem ved at klikke på de tilsvarende links overfor. Hvis listen er tom, har du ingen tilknyttede abonnementer.

Trin 4

Kontakt et af kundeservicekontorerne for at få hjælp til at deaktivere betalte abonnementer på Beeline. Medbring dit pas og skriv en ansøgning under vejledning af kontorpersonalet. Sørg for, at telefonnummeret er registreret hos dig, ellers kan du ikke bruge tjenesten til at afbryde unødvendige abonnementer.

Trin 5

Deaktiver selv betalte abonnementer på Beeline ved at sende en besked med ordet STOP eller STOP til det korte nummer, hvorfra du modtager uønskede oplysninger. Dette er en gratis procedure, som et resultat, hvor du modtager en svarmeddelelse om, at abonnementet blev deaktiveret.

Trin 6

Brug den gratis tjeneste "sort / hvide lister", takket være hvilken du en gang for alle begrænser dig fra handlinger fra bedragere, der bedrager abonnenter til forskellige betalte tjenester. Det er nok at ringe til 0858 eller blot kontakte medarbejderne på et af kontorerne i din by.

Anbefalede: