Sådan Kontrolleres Blitzen Ved Køb

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Blitzen Ved Køb
Sådan Kontrolleres Blitzen Ved Køb

Video: Sådan Kontrolleres Blitzen Ved Køb

Video: Sådan Kontrolleres Blitzen Ved Køb
Video: ✅ ОТСЛЕЖИВАНИЕ ГОЛОВЫ ЧЕРЕЗ VIEWTRACKER ДЛЯ ДЛЯ ETS2 И ATS 1.41 2024, April
Anonim

Når du køber et kamera, skal du kontrollere blitzen. Desuden skal kontrollen udføres i flere tilstande, normalt i tre. Hvis du køber en flash separat, er der finesser her, som du skal være opmærksom på.

Sådan kontrolleres blitzen ved køb
Sådan kontrolleres blitzen ved køb

Er det nødvendigt

  • -blitz;
  • -kamera.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du køber et professionelt / semi-professionelt kamera, skal du først og fremmest sætte batterierne i de relevante rum og tænde kameraet. Nu skal du fortsætte direkte med at kontrollere flashen. Først skal du sørge for at det fungerer korrekt i automatisk tilstand. I dette tilfælde skal det tænde sig selv, hvis der ikke er nok lys i rummet. På samme tid, på gaden i stærkt lys, skal det ikke fungere.

Trin 2

Det næste trin er at teste blitzen i tvungen tilstand. Tryk på tvangsudløserknappen. Det skal have en effekt hver gang der trykkes på. Hvis flashen på et eller andet tidspunkt ikke affyres, er der stor sandsynlighed for, at den er defekt.

Trin 3

Det sidste trin at kontrollere er at slukke for blitzen og tage flere billeder under forskellige lysforhold. I dette tilfælde vil en fejl blive indikeret ved utilsigtet aktivering af blitzen. Hvis du køber blitzen separat, skal du sørge for at den matcher din kameramodel. Test det under forskellige forhold. Tag flere skud med blitzen frontalt, det vil sige blitzen skal pege mod det motiv, du skyder. Test det derefter med sprunget lys - blitzen ser på loftet, og rammen belyses af refleksion af lys på en hvid overflade. I begge tilfælde skal alt fungere ordentligt første gang.

Trin 4

Når du køber en flash, der allerede er brugt, kan du prøve at bede ejeren om de betingelser, som de oftest skød under. Hvis det er frontalt, er blitzen sandsynligvis i god stand, men hvis han snoede det hele tiden og brugte reflekteret lys, er der ingen garantier. Derfor er det bedre at købe håndholdte flashenheder fra amatører snarere end professionelle.

Anbefalede: