Hvad Er PlayBook

Hvad Er PlayBook
Hvad Er PlayBook

Video: Hvad Er PlayBook

Video: Hvad Er PlayBook
Video: What Is A Playbook 2024, Kan
Anonim

Apple iPad har en anden rival på markedet. Dette er en PlayBook fra Research In Motion, et canadisk firma kendt for sine smartphones. Ifølge udviklerne konkurrerer PlayBook med eksisterende tablets.

Hvad er PlayBook
Hvad er PlayBook

Research In Motion er kendt over hele verden for sine BlackBerry-forretningssmartphones. Den splinternye tablet har ikke ringere kvalitet end virksomhedens hovedprodukter. PlayBook kører på sit eget operativsystem, BlackBerry Tablet OS, som har en helt ny grænseflade, men alligevel er meget brugervenlig.

Apple-elskere kalder næppe PlayBook stilfuldt. Denne ret tykke tablet, lavet af gummieret materiale, har et konservativt og strengt "uglamourøst" look. For nogle kan sådanne eksterne data på enheden imidlertid vise sig at være et plus - "PlayBook" ser solid og pålidelig ud og sammenlignet med andre ultra-tynde tablets meget original.

Et andet positivt aspekt af PlayBook er muligheden for at oplade den fra USB-porten. Ved hjælp af Micro-USB kan tabletten synkroniseres med en computer, og Micro HDMI giver dig mulighed for at vise et billede eller en præsentation i PowerPoint på en stor skærm, hvilket er yderst praktisk for forretningsfolk, der ifølge virksomheden er de vigtigste brugere af BlackBerry-tabletten.

Men ulempen kan være manglen på nogle nødvendige programmer. Udviklerne leverer ikke en mailklient, kalender og kontaktbog i PlayBook. Virksomheden positionerer PlayBook som en ledsager til BlackBerry-smarttelefonen. Ved at forbinde begge enheder kan du arbejde med personlige kontakter på tabletten. Hvis du ikke har en kommunikator, er fraværet af disse applikationer ubelejligt.

Den største ulempe for fans af BlackBerry-produkter fra Rusland er manglen på et kyrillisk layout på skærmtastaturet. Da virksomheden ikke er repræsenteret på det russiske marked, vil dette betydelige hul sandsynligvis ikke blive lukket i overskuelig fremtid.

Anbefalede: