Hvordan Man Laver En Elektrisk Guitar

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Elektrisk Guitar
Hvordan Man Laver En Elektrisk Guitar

Video: Hvordan Man Laver En Elektrisk Guitar

Video: Hvordan Man Laver En Elektrisk Guitar
Video: Lær At Spille Guitar | Lektion 1 | - Fingerstilling + Plekter + Temaer 2024, Kan
Anonim

Hvem sagde, at en elektrisk guitar skulle trække halsen tilbage, brøle som en Jericho-trompet, når den rører ved strengene og være lavet af træ og elektronik? Hun kan ligge i lommen, slet ikke have nogen strenge, og hun kan have en nøglering hængende fra bæltet. Og sådan en guitar vil være lavet af store facetterede perler i forskellige farver.

Den elektriske guitar kan også være i lommen
Den elektriske guitar kan også være i lommen

Nødvendig

  • Facetterede perler 5 * 7 mm i forskellige farver;
  • Tråd 0,05 mm;
  • Små perler, der matcher perlerne eller et stykke læder (kunstlæder) 5 * 100 mm;
  • Nøglering.

Instruktioner

Trin 1

Start fletning fra toppen af guitaren. For at gøre dette skal du skrive fem perler på ledningen, gennemgå de første to gange. Stram den resulterende cirkel. Kast derefter tre perler i den ene ende af tråden, to på den anden. Med den anden ende skal du gå gennem den yderste perle i den første ende (igen skal du få en cirkel) og stram. Lav en ny seks-perle cirkel. Træk tre perler i den ene ende til den sidste række i den første række. For andre, tag en perle og gå gennem den yderste perle i den første ende.

Trin 2

Slå de næste rækker op efter diagrammet. Du kan gøre hele fordækket til en solid farve, eller du kan komme med en slags ornament. Men denne model indebærer ikke strenge. Bemærk, at de brune perler i midten af den øverste række er de første to halsperler.

Trin 3

Væv halsen. Den første cirkel består af fem perler (trådens ender krydses på den midterste), resten af fire. Selvfølgelig er det bedre at gøre nakken til en anden farve end dækket.

Hvordan man laver en elektrisk guitar
Hvordan man laver en elektrisk guitar

Trin 4

Væv halsen af den ønskede længde, fortsæt med at væve hovedet. Da det er skråt til siden i mange elektriske guitarer, skal perlerne til højre eller venstre have en mindre diameter (hovedet skråner mod perlerne med en mindre diameter).

Hvordan man laver en elektrisk guitar
Hvordan man laver en elektrisk guitar

Trin 5

Væv det nøjagtige samme design i et lysere farveskema. Dette vil være bagsiden af guitaren.

Trin 6

Forbered din guitarrem og nøglering. Hvis bæltet er lavet af perler, skal du væve kæden ved hjælp af "kryds" -teknikken halvanden til to gange længere end guitarens længde. Fastgør ringen til bæltet.

Trin 7

Tilslut guitarens for- og bagside. Fastgør enderne af remmen nederst til højre (mod dig) og øverst på nakken.

Trin 8

Skjul enderne af ledningerne og trådene. Placer tasterne på ringen.

Anbefalede: