Sådan Tilsluttes En Elektrisk Akustisk Guitar

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Elektrisk Akustisk Guitar
Sådan Tilsluttes En Elektrisk Akustisk Guitar

Video: Sådan Tilsluttes En Elektrisk Akustisk Guitar

Video: Sådan Tilsluttes En Elektrisk Akustisk Guitar
Video: SHAPE OF MY HEART (Sting)⎪Acoustic guitar fingerstyle 2024, Kan
Anonim

Musik bliver mere og mere tilgængelig. Nogle gange er bare en computer nok til at skrive den. Men traditionelle værktøjer mister ikke deres popularitet. Transformere under indflydelse af teknologi finder de nye fans. Et eksempel er den elektroakustiske guitar - en symbiose af akustisk og elektrisk guitar. Hvordan forbindes det?

Sådan tilsluttes en elektrisk akustisk guitar
Sådan tilsluttes en elektrisk akustisk guitar

Nødvendig

  • Elektroakustisk guitar
  • Ledninger
  • Kombinationsforstærker
  • Mixer
  • Audio højttalere
  • Computer

Instruktioner

Trin 1

Tag din elektriske akustiske guitar og find stikket til ledningen. Det er normalt placeret i bunden af guitarhuset. Sæt guitarledningen i stikket. Hvis din guitar har en indbygget equalizer, skal du bruge de passende batterier til at betjene den. Før du begynder at tilslutte din guitar, skal du kontrollere, at de er der.

Trin 2

Tag derefter den anden ende af guitarledningen og sæt den i det tilsvarende stik på forstærkeren. Det anbefales at indsætte ledningen i den slukkede kombinationsforstærker og først derefter tænde den. Dette undgår mulig skade på enheden. Juster lydstyrken på din guitar og combo efter behov. Juster equalizeren for at opnå balancen mellem de lave, mellem- og høje frekvenser, du har brug for. Du kan nu begynde at spille.

Trin 3

Andre enheder kan bruges i stedet for en kombinationsforstærker. Du kan tilslutte en elektrisk akustisk guitar ved hjælp af en miksekonsol og lydhøjttalere. Tilslut guitaren til blandekonsollen med en ledning. Forbindelsesprocessen svarer til forbindelsesprocessen beskrevet i foregående afsnit. Brug derefter en anden ledning til at forbinde blandekonsollen til højttalerne. Tænd nu alle enheder, juster lyden, og du kan begynde at spille.

Trin 4

Den elektriske akustiske guitar kan også tilsluttes direkte til computeren. For at gøre dette skal du indsætte den ene ende af guitarledningen i jackstikket på guitaren og den anden ende i inputstikket på din computers lydkort. Tænd for lyden, så kan du begynde at spille.

Anbefalede: