Sådan Forkorter Du Sange

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forkorter Du Sange
Sådan Forkorter Du Sange

Video: Sådan Forkorter Du Sange

Video: Sådan Forkorter Du Sange
Video: SÅDAN LAVER GILLI ALLE SINE SANGE!🤔🤔 2024, Kan
Anonim

I dag er der et stort antal tjenester, der giver dig mulighed for at klippe, lime, gøre kompositioner kortere. Det kan være svært at vælge noget fra hele spektret af disse tjenester. Nogle softwarepakker giver dig mulighed for at udføre et stort antal handlinger med et enkelt klik. For nylig er programmer, der gør alt arbejdet for dig, begyndt at vinde popularitet. For eksempel kan du uploade en komposition til webstedet og angive, i hvilket sekund du vil klippe fragmenterne. Der er tjenester, der gør det samme, men som samtidig giver dig mulighed for at finde de sange, du har brug for på Internettet.

Sådan forkorter du sange
Sådan forkorter du sange

Nødvendig

Sonic Foundry Sound Forge software

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har fri adgang til internettet, kan du prøve tjenesten mp3cut.ru. Fra navnet på webstedet kan du gætte, hvad det blev oprettet til, og hvad det kan gøre. At klippe et stykke af sangen er hans hovedopgave. Start din internetbrowser, indtast webadressen, klik på knappen "Åbn" og vælg en musikfil. Efter upload af filen til mp3cut-serveren skal du angive placeringen i sangen, hvor du vil begynde at klippe filen. Fordelen ved denne service er, at den er helt gratis at bruge.

Trin 2

Brug af sådanne tjenester er vejen til en hurtig løsning på dette problem. Men internettjenesten giver dig ikke altid mulighed for at udføre alt arbejdet for dig, fordi et sådant websted er baseret på en bot (robot), der gør alt efter samme skema, dvs. enhver fejl eller overtrædelse af programmet vil føre til en generel fejl i hele komplekset af programmer, der findes på serveren. For at vinde tid samt få yderligere erfaring kan du bruge programmer, der er oprettet til redigering af lydfiler.

Trin 3

Et eksempel er Sound Forge-programmet, et kraftfuldt kompleks til redigering af næsten enhver filtype. At klippe en mp3-sang er nu nemmere end nogensinde. Bare start programmet, klik på menuen Filer og derefter på Åbn elementet. I filen, der åbnes, skal du vælge filen og klikke på "Åbn". Efter download af filen skal du i programvinduet angive det sted, hvorfra du vil klippe din sang. Mens du griber med venstre museknap, skal du trække skyderen til slutningen af sangen. Det valgte område af sangen kan slettes ved at trykke på Delete-tasten.

Anbefalede: