Sådan Optages Et Spor På GPS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Optages Et Spor På GPS
Sådan Optages Et Spor På GPS

Video: Sådan Optages Et Spor På GPS

Video: Sådan Optages Et Spor På GPS
Video: Основы съёмки на GPS в поле 2024, Kan
Anonim

Sporoptagelsesfunktionen findes i moderne modeller af navigationsenheder. Du kan føje det til din navigator ved at blinke, hvilket kun skal gøres, hvis du har en servicemanual.

Sådan optages et spor på GPS
Sådan optages et spor på GPS

Nødvendig

  • - Navigator firmwareprogram;
  • - serviceinstruktioner til det.

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at den GPS-navigator, du bruger, understøtter sporoptagelsesfunktionen. I tilfælde hvor dit navigationssystem ikke sørger for tilgængelighed, kan du også ændre firmwaren til enheden efter udløbet af garantiservicen leveret af sælgeren og producenten. Det er bedst at kontakte servicecentrenes specialister for at ændre softwaren, da geninstallation selv kan forårsage en funktionsfejl.

Trin 2

Når du bruger en GPS-navigator, der er indbygget i en mobiltelefon, skal du sørge for, at sporoptagelsesfunktionen er til stede i den installerede software. Du kan også ændre det ved at vælge et program med den passende funktionalitet. På samme tid skal du være opmærksom på korrespondancen mellem de applikationer, der er installeret på telefonen, med dens skærmopløsning og platform.

Trin 3

Tænd for din navigator, start metoden til at oprette dine egne spor (findes normalt i menuen "Spor"), og marker det punkt, der fungerer som begyndelsen på ruten på det indlæste kort over området. Derefter skal du definere slutpunktet, også markere det på kortet og anvende et passende navn på det.

Trin 4

De spor, du har optaget, gemmes i navigationsenhedens interne eller eksterne hukommelse. Efter at have gemt dem kan du henvise til dem for at se ruten. Dette er ret praktisk for dem, der med jævne mellemrum skal passere den samme vejstrækning.

Trin 5

Bemærk, at selvinstallation af software til navigatorer kræver, at du forstår enhedens funktionsprincipper, og du skal også være bekendt med proceduren for blinkende navigationsenheder. Husk, at blinkende enhed ikke garanterer, at optagelse af dine egne spor er mulig på din navigator.

Anbefalede: