Sådan Optages En Film Fra Tv Til Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Optages En Film Fra Tv Til Computer
Sådan Optages En Film Fra Tv Til Computer

Video: Sådan Optages En Film Fra Tv Til Computer

Video: Sådan Optages En Film Fra Tv Til Computer
Video: How To Record Live TV To Your Computer 2024, April
Anonim

Du har ikke brug for nogen speciel software til at overføre video mellem enheder for at optage film, der sendes på tv til din computer. De fleste standardvideoredigeringssoftware kan også optage film og tv-shows.

Sådan optages en film fra tv til computer
Sådan optages en film fra tv til computer

Er det nødvendigt

  • - videooptagelsesenhed
  • - videoredigeringsprogram.

Instruktioner

Trin 1

Tilslut AV-kablet på din videooptagelsesenhed til lyd- og videostikkene på dit tv. Hvis tv'et er tilsluttet en digital tv-set-top-boks, skal du slutte kablet til lyd- og videostikkene på set-top-boksen. Når du tilslutter kablet, skal du sørge for at matche farverne (rødt stik til rødt stik, hvid til hvid og gul til gul).

Trin 2

Hvis dit tv eller din set-top-boks har en S-Video-port, skal du slutte et S-Video-kabel til den port. Hvis der ikke er nogen S-Video-port, kan video kun optages ved hjælp af et AV-kabel (omend med noget tab af kvalitet).

Trin 3

Sæt enden af USB-kablet på videooptagelsesenheden i en tilgængelig USB-port på din computer. Du bliver muligvis nødt til at vente et par minutter på computeren til at genkende enheden.

Trin 4

Åbn et videoredigeringsprogram, der kan optage video fra dit kamera. For eksempel understøtter iMovie (til Mac-computere), Windows Movie Maker eller Adobe Premiere (til pc'er) denne mulighed.

Trin 5

Gå til menuen Filer, og vælg indstillingen Capture eller Capture Function fra hovedskærmen til din videoredigeringssoftware. Hvis der tilbydes flere optagelsesindstillinger, skal du vælge indstillingen Optag fra digitalt videokamera (sådan genkendes videooptagelsesenheden af systemet).

Trin 6

Indtast et navn til videofilen, når du bliver bedt om at gøre det i redigeringsprogrammet. Vælg en mappe på din harddisk for at gemme filmfilen i den.

Trin 7

Klik på knappen Start optagelse eller Start import i videoredigereren. Begynd at vise den film, du vil optage på din computer.

Trin 8

Klik på knappen Stop optagelse, når filmen er færdig. Videoen gemmes i den tidligere specificerede mappe.

Anbefalede: