Sådan Tilsluttes Et Tv Og En Satellitmodtager

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Tv Og En Satellitmodtager
Sådan Tilsluttes Et Tv Og En Satellitmodtager

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Og En Satellitmodtager

Video: Sådan Tilsluttes Et Tv Og En Satellitmodtager
Video: Как правильно подключить мотор от стиральной машины Indesit к 220В 2024, Kan
Anonim

Størstedelen af befolkningen venter på, at digitale tv-kanaler vises i deres by. De, der ikke ønsker at spilde tid, har imidlertid købt satellitudstyr og nyder at se programmer i digitalt format nu. På trods af den høje kvalitet af signalet, der kommer til modtageren, er det uundgåeligt spredt på vej til tv-modtageren. For at forhindre dette skal du vælge den rigtige grænseflade til tilslutning af en satellittuner, hvilket reducerer billedtabet til et minimum, hvilket er især vigtigt, når du ser HDTV-kanaler.

Sådan tilsluttes et tv og en satellitmodtager
Sådan tilsluttes et tv og en satellitmodtager

Nødvendig

satellit-tuner, TV, kabel

Instruktioner

Trin 1

Tag et kabel, der har et sammensat stik, SCART-type eller implementeret på en RCA (gul). Dette er den nemmeste måde at forbinde din satellitmodtager til dit tv. Billedet udsendes ved hjælp af et koaksialkabel med RCA-stik (tulipan). Videooutputtet og SCART-stikket er placeret på bagsiden af satellitmodtageren og tv'et. En stor ulempe ved denne type forbindelse er manglende evne til at transmittere et signal af høj kvalitet, derfor er det for tv-modeller med en skærmdiagonal på mere end 26 billedet lav klarhed og kontrast. For at tilslutte et analogt tv er det bedre at bruge RGB-standarden, der bruger fem koaksiale kabler med stik BNC.

Trin 2

Tag et kabel, der har et S-Video-stik. Denne type forbindelse overfører luminans- og krominanssignaler gennem separate ledninger, så billedet på tv-skærmen ser stabilt ud, men ikke utilstrækkeligt mættet i farveskalaen. S-out-stikket er placeret på bagsiden af satellittuneren og på bagsiden eller sidedækslet på tv'et.

Trin 3

Tag et RCA-kabel, kendt som et "tulipan" -kabel, som har tre uafhængige ledninger, der bruges til at føre videosignalet til tv'et (komponentinterface). Denne type forbindelse fungerer godt på tv (CRT, LCD, plasma) med diagonaler op til 36 ". Billedet ser stabilt ud med et attraktivt sæt farveopfattelse. Outputene til" tulipan "-stikkene er placeret på bagsiden af satellitmodtageren og tv'et.

Trin 4

Tag et kabel med et HDMI-stik. Forbindelse med denne type interface bruges til at transmittere et high-definition digitalt signal, både video og lyd i ukomprimeret form. Ankomsten af high definition-tv stiller højere krav til grænseflader.

Anbefalede: