Sådan Oprettes En Satellitmodtager

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Satellitmodtager
Sådan Oprettes En Satellitmodtager

Video: Sådan Oprettes En Satellitmodtager

Video: Sådan Oprettes En Satellitmodtager
Video: Sådan oprettes en COS konto 2024, Kan
Anonim

Satellit-tv tilbyder et tv-signal af meget høj kvalitet. Til modtagelse er der udviklet specielle satellitmodtagere (tunere). Avancerede modeller kan også forbinde forbrugere ved hjælp af et netværksstik til det globale internet.

Sådan oprettes en satellitmodtager
Sådan oprettes en satellitmodtager

Er det nødvendigt

parabol, tv, scart-stik, tulipanstik, satellitmodtager

Instruktioner

Trin 1

Tilslut kablet fra parabolantenne til bagsiden af modtageren. Det er normalt mærket "LNB IN" eller "IF Input". Alle stik til tilslutning af udstyret er placeret på bagpanelet. De er standard på alle modeller. Tilslut modtageren til videoindgangen på dit tv. Dette kan gøres med et Scart- eller cinch-stik. Normalt tilsluttes video via det “gule” stik, lyd - gennem de “sorte” og “røde” stik. Nogle typer modtagere kan tilsluttes med høj frekvens.

Trin 2

Tænd for modtageren. Indstil tv'et til den relevante kanal, dette er angivet i instruktionerne til tv-modtageren. Et billede med modtagerens logo vises på skærmen. Hvis der allerede er installeret kanaler i den, vises en liste over kanaler. Tryk på knappen "Menu", nogle gange skal du trykke på knappen "OK". De er placeret på fjernbetjeningen eller på forsiden af modtageren. Indstil menusproget til russisk. Når du har valgt sprog, skal du konfigurere de grundlæggende parametre - det aktuelle tidspunkt og parametrene for outputvideosignalet. Tuneren (modtageren) kan bede om en PIN-adgangskode, som regel er den 0000 eller 1234.

Trin 3

Udfør en hård nulstilling af modtageren. Dette sletter kun kanallisten. Dette er nødvendigt for at fjerne unødvendige satellitindstillinger. Tilføj satellitfrie kanaler, dvs. FTA, og den har ikke et CI-stik eller chipkortlæsere, begrænser din søgning kun til ukodede kanaler. Denne indstilling betegnes "kun FTA". Således kan rækkefølgen på listen opretholdes.

Trin 4

Kontroller i satellit-tuner-menuindstillingen: 1. Tilgængelighed af den krævede satellit 2. Kontroller justeringen af satellithovedet: universalhoved LNB (lokal oscillatorfrekvens 9750/10600); cirkulært hoved - cirkulær LNB (lokal oscillatorfrekvens 10750); C-BAND (B-bånd) - C-BAND LNB (lokal oscillatorfrekvens 5150). Dataene findes på satellitkonverterens etiket.3. Vælg den ønskede satellit, og indstil den tilsvarende DiSEqC-port for den valgte satellit, hvis der er installeret mere end en konverter på parabolantenne. DiSEqC-kontakten indeholder indgange til tilslutning af satellitomformere. Skriv ned til hvilke indgange hver konverter blev tilsluttet, da satellithoveder blev tilsluttet DiSEqC. I modtagerens menu skal du indstille DiSEqC-switchens porte i henhold til de tilsluttede satellitomformere. Hvis du ikke ved eller har glemt, hvilke porte der er indstillet, skal du finde den tilsvarende satellit med brute-force. Indstil indstillingerne til den ønskede satellit, og scan den. For at scanne en transponder skal du gå til satellittuner-menuen i afsnittet om transponderindstillinger, satellitkonverter, DiSEqC osv. Vælg den ønskede transponder (hvis den ikke er der, skal den tilføjes). Tryk derefter på den ønskede knap på fjernbetjeningen for at scanne den, for dette er der i bunden af tv-skærmen farvede tip, der matcher farven på tasterne på fjernbetjeningen. Dette kan gøres både i manuel og automatisk tilstand.

Anbefalede: