Sådan Indtaster Du Nøgler I En Satellitmodtager

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtaster Du Nøgler I En Satellitmodtager
Sådan Indtaster Du Nøgler I En Satellitmodtager

Video: Sådan Indtaster Du Nøgler I En Satellitmodtager

Video: Sådan Indtaster Du Nøgler I En Satellitmodtager
Video: Biss Key - How To Add biss key in Receiver Satellite 2021 2024, Kan
Anonim

En satellitmodtager er en speciel dekoder, der giver dig mulighed for at se satellit-tv-programmer. Det skal vælges i henhold til antennens muligheder. Der er modtagere til åbne kanaler med emulatorer og med mulighed for at indsætte kort.

Sådan indtaster du nøgler i en satellitmodtager
Sådan indtaster du nøgler i en satellitmodtager

Er det nødvendigt

  • - tv;
  • - satellitantenne
  • - modtager.

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at din modtager har et specielt program - en emulator. Det kan gemme nøglerne til de krypterede kanaler, der interesserer dig. Nøglerne i programmet samles i visse kodninger, deres liste når et dusin. Mekanismen til at komme ind i emulatoren er forskellig for forskellige tunermodeller.

Trin 2

Aktivér modtagerens emulator for at kunne indtaste tasterne. For eksempel at udføre denne handling i Golden Interstar-modtageren. For at gøre dette skal du trykke på "Menu" -knappen på modtagerens fjernbetjening og derefter slå numrene 2, 5, 8, 0 i rækkefølge.

Trin 3

For at åbne kodeindtastningsmenuen skal du klikke på knappen Menu og derefter trykke på den røde knap på fjernbetjeningen. For at nulstille alle eksisterende og indtaste kanaltasterne skal du trykke på 0 på fjernbetjeningen. Gå til emulatoren, og klik derefter på den blå knap. Indtast derefter tasterne.

Trin 4

Aktivér emulatoren i Digital 4000-modtageren. For at gøre dette skal du tænde for en hvilken som helst kanal og trykke på 9339-kombinationen af numre fra fjernbetjeningen. Hvis det ikke fungerede, skal du bruge kombinationen 9976.

Trin 5

Log ind på emulatoren for at indtaste tasterne i Topfield-modtageren. For at gøre dette skal du gå ind i menuen, vælge punktet "Systeminformation" og derefter ringe til 121 fra fjernbetjeningen. På anden firmware kan der være kombinationer 231 eller 321.

Trin 6

Aktivér emulatoren til PowerSky-modtageren for at kunne indtaste tasterne. Bemærk, at navnet på softwaren til tuneren skal indeholde et $ -tegn, så er emulatoren til stede i den. Fortsæt derefter med aktivering. For at gøre dette skal du trykke på knappen "Menu".

Trin 7

Ring op til en række numre fortløbende 19370, i feltet, der vises på skærmen, skal du indtaste 2486. Vælg punktet "Spil", der indeholder emulatoren. Gå derefter til indtastning af kanaltasterne.

Trin 8

Du kan aktivere emulatoren til Euston STV 2005-modtageren ved at gå til en hvilken som helst menuoverskrift og trykke på 7799-knapperne på fjernbetjeningen. Derefter åbnes en menu, der indeholder et sæt nøgler og et valg af kodninger. For at tilføje Biss-taster skal du bruge Guide-knappen på modtagerens fjernbetjening.

Anbefalede: