Sådan Tilsluttes En Satellitmodtager

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Satellitmodtager
Sådan Tilsluttes En Satellitmodtager

Video: Sådan Tilsluttes En Satellitmodtager

Video: Sådan Tilsluttes En Satellitmodtager
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

Hvis der ikke er noget kabel-tv i din by, distrikt eller hus, men du virkelig vil, skal du købe et sæt satellitudstyr. Så kan du også nyde dine yndlingskanaler i digital kvalitet. Men selv den høje kvalitet af det primære signal går tabt på vej til tv'et. Men dette kan undgås ved at vælge den rigtige grænseflade til tilslutning af modtageren, hvilket minimerer billedtab.

Hvis du virkelig vil se digitale kanaler, men der ikke er nogen mulighed, skal du tilslutte satellit-tv
Hvis du virkelig vil se digitale kanaler, men der ikke er nogen mulighed, skal du tilslutte satellit-tv

Instruktioner

Trin 1

Det er lettere at forbinde en satellitmodtager til dit tv ved hjælp af kompositstikket. Det implementeres normalt på en enkelt RCA. En mærkbar ulempe er imidlertid en meget lav billedklarhed og overdreven kontrast af nuancer. Selvfølgelig kan dette forsømmes på et 15 "tv, men det er uacceptabelt for en 26" skærm.

Trin 2

Det andet sted med hensyn til signaltransmissionskvalitet er taget af S-Video-porten. I dette tilfælde transmitteres luminans- og krominanssignalerne ikke længere en efter en, men over flere separate ledninger. Dette gør billedet på tv-skærmen mere stabilt, dog dårligt med hensyn til farvegengivelse.

Trin 3

Komponentgrænsefladen, der bruger tre ledninger til at transmittere videosignalet til tv'et, er endnu bedre. Denne grænseflade kan allerede med succes bruges til plasmapaneler og LCD-tv op til 36 tommer. Med hensyn til stabilitet og farve er billedet endnu mere attraktivt. Til denne type forbindelse bruges RCA ofte, som er kendt som tulipaner.

Trin 4

Hvis du bruger SCART, har du muligheden for at slutte modtageren til dit tv på tre måder: både komposit og S-Video og RGB-standard. Forresten er sidstnævnte den højeste kvalitet af alle analoge. Alle komponenter i videobilledet transmitteres på et højt niveau.

Trin 5

Med fremkomsten af high-definition tv i vores liv er der blevet stillet flere og flere høje krav til grænseflader. HDMI-interface blev oprettet til transmission af high-definition videobilleder.

Anbefalede: