Sådan Slukkes Motorvejen På Beeline

Sådan Slukkes Motorvejen På Beeline
Sådan Slukkes Motorvejen På Beeline

Video: Sådan Slukkes Motorvejen På Beeline

Video: Sådan Slukkes Motorvejen På Beeline
Video: Beeline Moto - How Does It Work? Your FAQ's Answered | App Updates | New Features 2024, Kan
Anonim

Mobiloperatører tilbyder i øjeblikket ubegrænset internet til telefoner og tablets, men når en vis mængde trafik er opbrugt, begrænser de hastigheden. Automatisk fornyelse af internethastigheden er mulig med Highway-tjenesten fra Beeline, men brugerne bemærker ofte ikke, hvordan det forbrænder alle pengene på telefonen. Hvordan deaktiveres Highway-tjenesten på Beeline, hvis du ikke er klar til konstant at overvåge din balance?

Sådan slukkes motorvejen på Beeline
Sådan slukkes motorvejen på Beeline

Highway-indstillingen på Beeline er et betalt abonnement, der automatisk udvider hastigheden på Internettet. Hvis du bemærkede, at der blev trukket penge ud af mobiltelefonen, er det muligt, at det var hun, der forårsagede denne situation.

Hvis du har aktiveret motorvejsmuligheden, når du først har indtastet kommandoen * 115 * 230 # eller ved at ringe til nummeret 0674717780, kan du blive overrasket over, at tjenesten fortsætter med at arbejde hele tiden, når du løber tør for internettrafik kl. en hurtig hastighed, da det ikke er en engangstjeneste.

På trods af at tilslutning og frakobling af motorvejsmuligheden er gratis, debiteres flere titalls rubler fra din telefon for et bestemt antal gigabyte (forskellige priser og vilkår for hver udvidelse af hastigheden, når grænsen, der er fastsat i takstplanen). af debitering for visse trafikmængder er mulige).

For at undgå en sådan situation, hvor du ikke længere har brug for at udvide hastigheden, er det bedre at slukke for motorvejen på Beeline.

Hvis du vil fjerne 1 GB Highway 1-ugers abonnement, kan du bruge kommandoen * 115 * 040 # eller telefonnummeret 7770.

For at deaktivere andre motorvejsmuligheder skal du finde din pakke og vælge den relevante kommando.

  • 1GB en gang om dagen - * 115 * 030 #;
  • 1GB en gang om måneden - * 115 * 040 #;
  • 4GB en gang om dagen - * 115 * 050 #;
  • 4GB en gang om måneden - * 115 * 060 #;
  • 8GB - * 115 * 070 #;
  • 12 GB * 115 * 080 #;
  • 20GB - * 115 * 090 #.

Når du har indtastet en kommando, skal du trykke på opkaldsknappen.

Hvis du ikke selv slukkede for motorvejen på Beeline, kan du kontakte operatøren på 0611 og bede om at deaktivere tjenesten manuelt. Du kan også stille spørgsmål, du er interesseret i, ved hjælp af supportnummeret, oprette forbindelse og fjerne eventuelle betalte og gratis tjenester.

Anbefalede: