Sådan Slukkes Melodien På Beeline

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Melodien På Beeline
Sådan Slukkes Melodien På Beeline

Video: Sådan Slukkes Melodien På Beeline

Video: Sådan Slukkes Melodien På Beeline
Video: Beeline Technology and Solutions Overview 2024, Kan
Anonim

Tjenesten "Hej" leveret af mobiloperatører er meget populær, også blandt Beeline-abonnenter. Faktisk, mens du venter på en forbindelse, er det meget mere behageligt at høre en populær melodi eller sjov tekst. Men det sker også, at den indstillede melodi bliver kedelig eller ophører med at være tilfreds med omkostningerne ved tjenesten. Og så skal du slukke for det.

Sådan slukkes melodien på Beeline
Sådan slukkes melodien på Beeline

Instruktioner

Trin 1

Ring til 0611 på din telefon, der har en melodi i stedet for et bip, og forklar den svarende operatør, at du vil deaktivere bipskifttjenesten. Hvis operatøren beder dig om at give ham de nødvendige data til frakobling, skal du gøre det. Tjenesten deaktiveres snart.

Trin 2

Deaktiver indstillingen "Hej" ved at ringe til nummeret 0674090770 på din mobile enhed og trykke på opkaldsknappen. De tidligere valgte indstillinger og melodier deaktiveres, men forbliver i systemet, så inden for seks måneder (180 dage) kan du gendanne tjenesten ved at ringe til 0770. Opkaldet er gratis.

Trin 3

Afvis tjenesten "Melodi i stedet for bip" ved at ringe til det gratis nummer 0550. Følg instruktionerne, du har hørt fra autoinformatoren. Lyt til alle mulige handlingsmuligheder, vælg den ønskede (klik på nummer 4). Tryk på 1 i den næste stemmemenu. Tjenesten deaktiveres.

Trin 4

Deaktiver melodien ved hjælp af det officielle websted. Indtast privet.beeline.ru i adresselinjen i din browser. Klik på hyperlinket "Få adgangskode" øverst til højre på skærmen, hvis du ikke tidligere har registreret dig i systemet. Indtast dit telefonnummer, bekræftelseskode fra billedet, og klik på den gule knap "Få adgangskode". En adgangskode genereres og sendes til din telefon.

Trin 5

Indsæt dit telefonnummer på feltet "Telefon" uden 8, 7 eller +7 og en adgangskode, og klik på "Login". I kolonnen til højre - "Din konto" - find afsnittet "Kontrolpanel" og åbn den ved at klikke på den. I punktet "Personligt" skal du ændre "Standardmelodi" til "Normal bip". Gem dine ændringer. Melodien lyder ikke længere i stedet for et bip.

Trin 6

Kontakt kommunikationssalonen fra firmaet "Beeline", som er tættest på dig. Bed en konsulent om at hjælpe dig med at deaktivere servicen med at udskifte bip med en melodi. Vis dit pas, hvis det er nødvendigt.

Trin 7

Hvis du bruger tjenester fra operatøren Beeline-Ukraine, skal du slå D-Jingle-tjenesten fra, som svarer til Hello-tjenesten for russiske abonnenter. Registrer dig på siden poslugy.beeline.ua ved at følge anvisningerne, og gå til din "Personlige konto". I det skal du finde emnet om indstillingerne og navnet på den tjeneste, du vil deaktivere. Klik på "Deaktiver service". Hvis det er nødvendigt, skal du deaktivere D-Jingle midlertidigt ved at sende en besked med teksten 08 til nummer 465, eller deaktivere den permanent ved at sende en SMS med teksten 012 til nummer 465.

Anbefalede: