Sådan Slukkes En Melodi I Stedet For En Klartone På Beeline

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes En Melodi I Stedet For En Klartone På Beeline
Sådan Slukkes En Melodi I Stedet For En Klartone På Beeline

Video: Sådan Slukkes En Melodi I Stedet For En Klartone På Beeline

Video: Sådan Slukkes En Melodi I Stedet For En Klartone På Beeline
Video: Beeline Moto - How Does It Work? Your FAQ's Answered | App Updates | New Features 2024, April
Anonim

Mobiloperatører giver deres brugere en tjeneste, der erstatter de sædvanlige bip, mens de venter på et opkald med populære melodier. Denne tjeneste er meget populær, men nogle gange kan endda den mest foretrukne melodi være irriterende. Derefter bliver det nødvendigt at deaktivere denne mulighed, som kaldes “Hej” af Beeline-operatøren.

Sådan slukkes en melodi i stedet for en klartone på Beeline
Sådan slukkes en melodi i stedet for en klartone på Beeline

Er det nødvendigt

en mobiltelefon med en positiv saldo på kontoen

Instruktioner

Trin 1

Deaktiver tjenesten "Hej" ved at ringe til nummeret 0674090770 på telefonens tastatur. Tryk på knappen "Ring op". Alle valgte melodier og indstillinger deaktiveres, men inden for 180 dage kan du genaktivere tjenesten ved at ringe til 0770.

Trin 2

Nægt at udskifte bip med en melodi ved at ringe til det gratis nummer 0550. Følg instruktionerne fra autoinformatoren. Når du har lyttet til alle mulige indstillinger, skal du trykke på 4. I den næste stemmemenu skal du trykke på 1 på telefonens tastatur. Tjenesten deaktiveres.

Trin 3

Ring til 0611 og forklar situationen til operatøren af Beeline helpdesk. Bed ham om at deaktivere tjenesten "Melodi i stedet for bip". Angiv om nødvendigt de data, der kræves af operatøren. Tjenesten deaktiveres.

Trin 4

Ansøg personligt til nærmeste kommunikationssalon i Beeline-firmaet. Bed en konsulent om at hjælpe dig. Vis om nødvendigt et identitetsdokument. Tjenesten "Hej" afbrydes straks.

Trin 5

Deaktiver tjenesten på Beeline-operatørens officielle hjemmeside. Åbn din browser, og indtast privet.beeline.ru i adresselinjen. Klik i øverste højre hjørne på linket "Få adgangskode", hvis du ikke er registreret i systemet, skal du indtaste dit telefonnummer og bekræftelseskode og klikke på den gule knap "Få adgangskode".

Trin 6

Indtast dit telefonnummer i feltet "Telefon" uden et præfiks (+7, 7 eller 8) og den adgangskode, du modtager på telefonnummeret. Klik på Log ind. I højre kolonne "Din konto" finder du elementet "Kontrolpanel". I punktet “Personligt” skal du erstatte “Standardmelodi” med “Normale bip”. Gem dine ændringer. Melodien erstattes med regelmæssige bip.

Trin 7

Hvis du bruger tjenester fra Beeline-Ukraine-operatøren, skal du deaktivere D-Jingle-tjenesten, som erstatter bip med en melodi. Gå til "Personlig konto" eller start den på webstedet poslugy.beeline.ua ved at klikke i afsnittet "Registrering" og følge instruktionerne. Find elementet om indstillingerne og navnet på tjenesten "D-Jingle" på din personlige konto. Klik på "Deaktiver service". Derudover kan du midlertidigt deaktivere tjenesten ved at sende besked 08 til nummer 465 eller deaktivere den helt ved at sende 012 til samme nummer 465.

Anbefalede: