Sådan Slukkes Mobilt Internet I Beeline

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Mobilt Internet I Beeline
Sådan Slukkes Mobilt Internet I Beeline

Video: Sådan Slukkes Mobilt Internet I Beeline

Video: Sådan Slukkes Mobilt Internet I Beeline
Video: Настройка роутера beeline SmartBox - секрет 2024, April
Anonim

Telekommunikationsoperatøren "Beeline" tilbyder konstant sine abonnenter nye tjenester og skaber nye muligheder for behagelig kommunikation. For eksempel giver handlingen "Mobilt internet" ubegrænset trafik for kun 390 rubler (pr. Måned). Denne service kan aktiveres / deaktiveres når som helst, som passer dig.

Sådan slukkes mobilt internet i Beeline
Sådan slukkes mobilt internet i Beeline

Instruktioner

Trin 1

For at aktivere tjenesten "Mobilt internet" skal du ringe til det gratis nummer 067417001. Forbindelsesomkostningerne er 150 rubler, abonnementsgebyret er som nævnt 390 rubler pr. Måned. Derudover trækkes 13 rubler fra saldoen på abonnenterne på det forudbetalte afviklingssystem hver dag. Hvis du ikke længere har brug for tjenesten, skal du deaktivere den ved også at ringe til det gratis nummer 067417000.

Trin 2

Forresten skal du være opmærksom på, at for at bruge "Mobilt Internet" skal du have en aktiv tjeneste kaldet "GPRS-Internet"; derfor, hvis det ikke er tilsluttet, vil brugen af Internettet blive suspenderet, indtil de nødvendige indstillinger er modtaget. Det er ret simpelt at aktivere GPRS-forbindelsen, for dette er der en speciel USSD-kommando * 110 * 181 #. Derefter skal du genstarte din mobiltelefon ved at slukke og tænde for at indstillingerne skal træde i kraft, og telefonen skal registreres i netværket.

Trin 3

"Beeline" inviterer dig også til at bruge en tjeneste, der er oprettet kun til at administrere dine tjenester - "Personlig konto" (du kan finde den på operatørens officielle hjemmeside). Der er en anden lignende tjeneste, som du kan oprette forbindelse til og frakoble de nødvendige tjenester med (samt detaljerede fakturaer, ændre takstplanen eller blokere nummeret), den er placeret på https://uslugi.beeline.ru. Det er let at bruge det foreslåede system: du skal bare ringe til kommandoen * 110 * 9 # og trykke på opkaldsknappen. Derefter modtager du en adgangskode med en midlertidig adgangskode og login for at komme ind i systemet (det vil være dit telefonnummer i ti-cifret format). Efter det første login anbefales det at ændre den modtagne adgangskode til en mere sikker (glem ikke, at den kun kan indeholde 6-10 tegn).

Anbefalede: