Sådan Ringer Du Et Nummer Til Amerika

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ringer Du Et Nummer Til Amerika
Sådan Ringer Du Et Nummer Til Amerika

Video: Sådan Ringer Du Et Nummer Til Amerika

Video: Sådan Ringer Du Et Nummer Til Amerika
Video: Ganløse kirke ringer til gudstjeneste 2024, April
Anonim

Opkald til et nummer, når du ringer til andre lande fra både en fastnet og en mobiltelefon, kan undertiden give problemer. Især for at ringe til USA er det ikke nok at kende abonnentens nummer og det områdekode, han bor i - når alt kommer til alt for at foretage et opkald skal du først gå til en international linje og oprette forbindelse til USA.

Sådan ringer du et nummer til Amerika
Sådan ringer du et nummer til Amerika

Instruktioner

Trin 1

Fra en fasttelefon i Rusland til en fastnet i USA Løft røret og gå af langdistancelinjen ved at ringe op til nummeret "8". Vent et langt bip. Derefter skal du ringe til den internationale adgangskode - den er den samme for alle udenlandske opkald, som regel er den "10". For at oprette forbindelse til USA skal du trykke på "1" - dette er landekoden. Nu skal du bare indtaste områdekoden (hvis du ikke kender det, kan du bruge biblioteket) og abonnentens nummer. Som i Rusland, afhængigt af størrelsen på den by, du ringer til, kan antallet af cifre i et lokalt nummer variere fra fire til syv. Jo kortere nummer - jo længere områdekode, i alt er de 10 cifre. Således er opkaldsalgoritmen som følger: 8-10-1- (områdekode + abonnentnummer).

Trin 2

Fra mobil til mobil I dette tilfælde er opkaldsproceduren meget lettere: du behøver ikke at gå til en langdistance- og international linje. Du skal bare ringe til det amerikanske præfiks (+1) og et ti-cifret mobiltelefonnummer registreret i Amerika.

Trin 3

Fra en fasttelefon til en mobiltelefon i USA Opkaldsalgoritmen svarer til et opkald til et fasttelefonnummer - først adgang til en langdistancelinje, derefter til en international og derefter ringe "en". Men i stedet for kombinationen "områdekode + abonnentnummer" indtaster du et ti-cifret mobilnummer.

Trin 4

Fra en mobiltelefon til en fastnet i Amerika Tast landekoden (+1), indtast derefter områdekoden og nummeret på den kaldte part.

Anbefalede: