Sådan Ringer Du Et Nummer Fra En Fastnet Til En Mobiltelefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ringer Du Et Nummer Fra En Fastnet Til En Mobiltelefon
Sådan Ringer Du Et Nummer Fra En Fastnet Til En Mobiltelefon

Video: Sådan Ringer Du Et Nummer Fra En Fastnet Til En Mobiltelefon

Video: Sådan Ringer Du Et Nummer Fra En Fastnet Til En Mobiltelefon
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, April
Anonim

I dag er cellulær kommunikation blevet meget udbredt. Det er ikke svært at ringe fra en mobiltelefon til en anden, alle numre har et enkelt forståeligt format. Men i tilfælde af at du har brug for at ringe fra din hjemmetelefon til din mobiltelefon, kan der opstå visse vanskeligheder, når du ringer til nummeret.

Sådan ringer du et nummer fra en fastnet til en mobiltelefon
Sådan ringer du et nummer fra en fastnet til en mobiltelefon

Er det nødvendigt

landekode for den opkaldte abonnent (hvis opkaldet er internationalt)

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at dit mobiltelefonnummer ligger foran dine øjne. Ellers, hvis du laver lange pauser, når du ringer, og husker dette eller det andet ciffer, kan dette tolkes af PBX'en som at indtaste en langdistancekode. Således risikerer du at ringe til en anden by til en ukendt abonnents hjemmetelefon.

Trin 2

Husk, at det vigtigste element i et fastnet-til-mobiltelefonopkald er at ringe til det første ciffer i nummeret. I dette tilfælde skal du i stedet for "+7" ringe "8". Præfikset "+7" er Russlands landekode. PABX'en, der dirigerer alle telefonopkald, der foretages fra hjemmetal, er standard, at der foretages opkald inden for lokale abonnenter. 8 er et tal, der indikerer, at du har brug for kommunikation over lang afstand. Derudover bruges dette symbol, hvis du har brug for at ringe til et mobilnummer.

Trin 3

Ring op til otte, vent på klartonen. Ring derefter til resten af numrene på samme måde, som du ville ringe dem på en mobiltelefon. Indtast først operatørkoden (Megafon, Beeline, MTS osv.), Bestående af tre cifre (928, 903, 918 osv.), Derefter de resterende syv cifre i den kaldte abonnentnummer.

Trin 4

Den komplette sekvens (opkaldsskema) er som følger: 8 (klartone) *** (operatørkode) ******* (selve nummeret).

Trin 5

Hvis du har brug for at ringe til et mobilnummer, der tilhører en operatør i et andet land, skal du gøre som følger. Tast nummeret "8", og vælg derefter "10" - for at angive, at du foretager et internationalt opkald. Indtast derefter koden for det land, som du ringer til (du kan finde den på de relevante internetressourcer eller i helpdesk). Derefter skal du, på samme måde som inden for hjemmenetværket, ringe til operatørkoden og telefonnummeret. For at ringe til Ukraine skal du f.eks. Ringe "8" (bip) "10" (betegnelse for et langdistanceopkald) "380" (kode for Ukraine) *** (operatørkode) **** *** (telefonnummer abonnent).

Anbefalede: