Sådan Ringer Du Fra En Fastnet Til En Mobiltelefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ringer Du Fra En Fastnet Til En Mobiltelefon
Sådan Ringer Du Fra En Fastnet Til En Mobiltelefon

Video: Sådan Ringer Du Fra En Fastnet Til En Mobiltelefon

Video: Sådan Ringer Du Fra En Fastnet Til En Mobiltelefon
Video: Сердечная Рана 20 серияна русском языке (Фрагмент №1) | Kalp Yarası 20.Bölüm 1.Fragmanı 2024, April
Anonim

Fra tid til anden kan det være nødvendigt, at denne eller den anden person ringer fra en fastnet til en mobiltelefon, for eksempel hvis der ikke er nogen midler til mobilkommunikation ved hånden. For at gøre dette skal du bruge en langdistance telefonlinje.

Du kan ringe fra en fastnet til en mobiltelefon igennem
Du kan ringe fra en fastnet til en mobiltelefon igennem

Instruktioner

Trin 1

Opkald fra en fastnet til en mobiltelefon er kun mulig, hvis hjemmetelefonlinjen har en langdistanceforbindelse, det vil sige, du kan ringe numre gennem "otte". Alle mobilnumre starter med landekoden "+7", hvilket svarer til nummeret "8", når du ringer fra en fasttelefon. Når du har trykket på "8" -tasten, skal du vente på bip. Ring derefter til følgende cifre i mobilnummeret: først operatørkoden (for eksempel 917 eller 927 osv.), Derefter de resterende syv cifre.

Trin 2

Hvis du har brug for at ringe fra din hjemmetelefon til en mobiltelefon i et andet land efter "otte" ring koden "10", hvilket betyder et internationalt opkald. Derefter skal du ringe til koden i det land, som opkaldet foretages til (for eksempel "380", hvis du ringer til Ukraine), derefter - mobiloperatørens kode og selve nummeret.

Trin 3

I mangel af en langdistancelinje kan du ringe til en mobiltelefon fra en computer via Internettet. For at gøre dette skal du bruge Skype-programmet eller andre messenger-applikationer. For at kunne ringe til en mobiltelefon eller fasttelefon skal du genopfylde din elektroniske konto i applikationen. Du kan også ringe til din mobiltelefon fra din computer gratis. For at gøre dette skal du bruge et af de specielle websteder med evnen til at foretage gratis opkald online, for eksempel Call2friends eller Poketalk. Du skal bruge en mikrofon, der er tilsluttet computeren eller den bærbare computer, hvorfra opkaldet foretages.

Anbefalede: