Sådan Ringer Du Et Nummer Til Rusland

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ringer Du Et Nummer Til Rusland
Sådan Ringer Du Et Nummer Til Rusland

Video: Sådan Ringer Du Et Nummer Til Rusland

Video: Sådan Ringer Du Et Nummer Til Rusland
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, April
Anonim

Undertiden sker det, at når vi rejser i udlandet eller er på forretningsrejse i udlandet, vil vi ringe til vores slægtninge og venner, vi vælger sædvanligvis "otte", områdenummer, telefonnummer og forstår, at det er umuligt at komme igennem, fordi dette algoritme fungerer ikke til international kommunikation.

Sådan ringer du et nummer til Rusland
Sådan ringer du et nummer til Rusland

Instruktioner

Trin 1

Det generelle princip om opkald til andre lande overalt i verden er det samme: først skal du få adgang til den internationale linje og derefter ringe til koden i det land, som opkaldet foretages til, hvorefter - bykoden og abonnentens nummer eller føderalt mobilnummer.

Trin 2

Den internationale adgangskode adskiller sig fra land til land. For at ringe til Rusland fra en fasttelefon i USA skal du f.eks. Ringe "011" i Tyskland eller Ukraine - "00". Når du ringer fra en mobiltelefon, kan du i stedet for adgangskoden ringe til “+” -tegnet.

Trin 3

Derefter skal du ringe til landets landekode. For Rusland er det "7" (syv). Dette efterfølges af områdekoden og nummeret på den kaldte abonnent (i alt skal de være 10 cifre). Bemærk, at du ikke behøver at ringe koden til indenrigs russisk langdistanceadgang ("8"), som ofte skrives, når du angiver en bykode.

Trin 4

For at f.eks. Ringe fra USA til Moskva fra en fasttelefon (områdekode 495 eller 499) kræves således følgende opkaldsprocedure: 011-7-495- (syvcifret abonnentnummer). Når du ringer fra en mobiltelefon, bliver sekvensen forenklet: + 7-495- (syvcifret abonnentnummer). Når du foretager et opkald til en mobil, forbliver opkaldssekvensen stort set den samme som i Rusland: + 7 - trecifret mobiloperatørkode - syvcifret abonnentnummer.

Anbefalede: