Sådan Annulleres En Klartone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Annulleres En Klartone
Sådan Annulleres En Klartone

Video: Sådan Annulleres En Klartone

Video: Sådan Annulleres En Klartone
Video: Sådan lægger du kartofler i køkkenhaven 2024, April
Anonim

Nogle mobiloperatører giver deres abonnenter en tjeneste, når den abonnent, der ringer til dig, vil høre en bestemt melodi i stedet for en klartone. Imidlertid koster denne fornøjelse abonnenten penge og keder sig ofte bare, så nogle gange er der behov for at slå den fra.

Sådan annulleres en klartone
Sådan annulleres en klartone

Nødvendig

En telefon tilsluttet en mobiloperatør

Instruktioner

Trin 1

Hvis du bruger tjenesterne fra MTS-firmaet, skal du deaktivere Good'OK-tjenesten ved at indtaste deaktiveringskoden * 111 * 29 # på telefonens tastatur. Klik på Ring. Vent på en meddelelse fra operatøren, og bekræft ønsket om at afbryde tjenesten.

Trin 2

Kontakt operatøren af MTS-helpdesk på det gratis nummer 0890 og informer om dit ønske om at deaktivere Good'OK-tjenesten. Hvis du vil deaktivere tjenesten for en anden MTS-abonnent, skal du informere operatøren om denne abonnents pasdata.

Trin 3

Kontakt MTS kommunikationssalon personligt. Vis virksomhedsspecialisten dit pas, og bed om hjælp til at deaktivere tjenesten.

Trin 4

Brug MTS-mobilassistentens tjenester ved at ringe til 111 eller 0220. Følg instruktionerne fra autoinformatoren for at deaktivere tjenesten "Bip".

Trin 5

Deaktiver tjenesten ved hjælp af "Internet Assistant" -tjenesten. Opret en tekstbesked på din telefon med tekst 25 og en adgangskode indtastet gennem et mellemrum. Bemærk, at adgangskoden skal indeholde et tal, små og store latinske bogstaver og skal indeholde 6 til 10 tegn. Send en besked til nummer 111.

Trin 6

Åbn MTS-webstedet i en webbrowser. Klik på linket "Internetassistent". På siden, der åbnes, i feltet "Nummer" skal du indtaste dit telefonnummer i ti-cifret format uden +7, 8 eller 7. I feltet "Adgangskode" skal du indtaste den adgangskode, du er kommet op med, og klikke på "Login" ".

Trin 7

I afsnittet "Tariffer, tjenester og rabatter" skal du klikke på linket "Servicestyring". På listen over tilsluttede tjenester skal du finde emnet "Good'OK Service" og klikke på "Deaktiver". Klik derefter på knappen "Deaktiver tjenester", hvilket bekræfter valget af at afbryde tjenesten. Du modtager en bekræftelses-SMS, når tjenesten er deaktiveret.

Trin 8

Hvis du er abonnent på MegaFon-firmaet, der tilbyder tjenesten Skift ringetone, skal du ringe til en USSD-anmodning fra din mobiltelefon og trykke på opkaldsknappen. Efter deaktivering af tjenesten erstattes melodien med et regelmæssigt bip, som der ikke opkræves penge for.

Trin 9

Ring til nummeret 0770 og følg instruktionerne fra autoinformatoren for at deaktivere tjenesten.

Trin 10

Kontakt konsulenten for den nærmeste MegaFon salon med en anmodning om at deaktivere tjenesten "Skift ringetone".

Trin 11

Deaktiver tjenesten på portalen "Skift ringetone" for firmaet "MegaFon". Indtast det ti-cifrede telefonnummer og adgangskode. Tilmeld dig ved at klikke på linket "Registrer", hvis du ikke allerede har gjort det. Klik på Login. Indsend en afbrydelsesanmodning på siden Service Management.

Trin 12

Hvis du bruger Tele2, skal du ringe * 115 * 0 # på din telefon og trykke på "Ring". Tjenesten deaktiveres, men melodierne og indstillingerne gemmes i yderligere 30 dage, hvis du vil forbinde melodien igen i stedet for klartonen.

Trin 13

Hvis du bruger tjenesterne fra "Beeline", skal du deaktivere den lignende service for at erstatte bip med en melodi (service "Hej") ved at ringe til 0550 og følge instruktionerne. Lyt til annoncøren, og tryk på 4. I den næste stemmemenu skal du trykke på 1.

Anbefalede: