Sådan Tænder Du For FM-radio

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tænder Du For FM-radio
Sådan Tænder Du For FM-radio

Video: Sådan Tænder Du For FM-radio

Video: Sådan Tænder Du For FM-radio
Video: Musik kolonne jbl xtreme-Sådan tænder du radioen 2024, Kan
Anonim

Alle andre fra skolens læseplan ved, at radiobølger skal bruges til at overføre information trådløst. Men for omkring 100 år siden kunne vores forfædre ikke have forestillet sig dette - ledninger og kun ledninger - det var det, de var sikre på. Og historikere argumenterer stadig - som opfandt radioen og gjorde kommunikationen mobil - den italienske Marconi eller den russiske ingeniør Popov.

Sådan tænder du for FM-radio
Sådan tænder du for FM-radio

Instruktioner

Trin 1

I den fjerne sovjetiske tid blev der altid anbragt et radiopunkt på væggen i hvert hus og i hver lejlighed. Men fremskridtene stod ikke stille, og efter et stykke tid begyndte moderne FM-radiostationer at dukke op. Et stort antal små bærbare radioer, bilradioer og mobiltelefoner med evnen til at lytte til FM-radio har erstattet de gamle og populære radiostationer en gang for alle.

Hvis du vil lytte til radioen på din mobiltelefon eller musikafspiller, skal du først sørge for, at den har en indbygget FM-modtager. Derefter skal du gå til den menu, hvor radiolyttestyringen er placeret, og klikke på knappen "Søg". Modtageren tilbyder dig de radiostationer, den har fundet at lytte til. Stop søgningen, hvis du finder det, du har brug for, eller fortsæt det igen, hvis den fundne station ikke passer dig. Gem de frekvenser, du kan lide, så næste gang du ikke søger, men gå direkte til at lytte til radioen.

Trin 2

En anden praktisk funktion er online FM-radio. Denne mulighed har dukket op i relativt lang tid og glæder mange brugere af World Wide Web. For at lytte til FM-radio online skal du oprette forbindelse til Internettet på din computer og åbne en browser. Gå til et sted, der giver online lytning til musik og radio. Der er mange sådanne websider nu, du kan vælge for enhver smag. Find den radiostation, du er interesseret i, og klik på "Lyt". Du vil se afspillervinduet og processen med at indlæse radioen. Sørg for, at du har en medieafspiller installeret på din computer, og Internethastigheden giver dig mulighed for at downloade lyd online uden forhindringer.

Trin 3

Denne funktion er også tilgængelig på moderne mobiltelefoner med internetforbindelse. Du skal bare downloade online radioappen eller bruge standardtelefonprogrammet. Husk ikke at lytte til FM-radio på farten, da det vil være vanskeligt for modtageren konstant at bestemme frekvensen.

Anbefalede: