Sådan Får Du Scanneren Til At Arbejde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Scanneren Til At Arbejde
Sådan Får Du Scanneren Til At Arbejde

Video: Sådan Får Du Scanneren Til At Arbejde

Video: Sådan Får Du Scanneren Til At Arbejde
Video: How does a flatbed scanner work? AQA Computing Comp2 2024, Kan
Anonim

Den rigtige funktion af scanneren sikres ved korrekt installation og overholdelse af enhedens driftsregler. Først og fremmest skal der installeres en driver fra scannerproducenten på computeren, og alle enheder, der bruges til forbindelse, skal være i god stand.

Sådan får du scanneren til at arbejde
Sådan får du scanneren til at arbejde

Nødvendig

  • - chauffører
  • - betjeningsvejledning til scanneren;
  • - fnugfrit stof.

Instruktioner

Trin 1

Installer scanneren et tidligere klargjort sted. Når computeren er slukket, skal du forbinde de tilsvarende porte på computeren og scanneren til hinanden. Tilslut instrumentets strømkabel til lysnetadapteren, og sæt det derefter i en stikkontakt. Tænd din computer og scanner. Hvis scanneren fungerer korrekt, tændes en grøn indikator på scannerkroppen.

Trin 2

Installer scannerdriveren til det operativsystem, du bruger på din computer. For at gøre dette kan du bruge den disk, der fulgte med scanneren, eller finde driveren på enhedsproducentens websted. Installer om nødvendigt anden producent-anbefalet software på disken.

Trin 3

Kontroller, at scanneren fungerer i forskellige driftsformer. Typiske funktionsfejl på scanneren kan være som følger: - ingen lys fra strømindikatoren, når enheden er tilsluttet lysnettet;

- computeren genkender ikke scanneren

- en rød indikator på scannerkroppen er tændt

- scanning er meget langsom.

Trin 4

Hvis strømindikatoren ikke lyser, angiver dette en funktionsfejl i strømkredsen. For at eliminere denne mangel skal du kontrollere, at sikringen, lysnetadapteren og netledningen fungerer. Defekt hardware skal udskiftes.

Trin 5

Hvis computeren ikke kan genkende scanneren, er instrumentet muligvis ikke installeret korrekt. I vinduet Enhedshåndtering skal du afinstallere scannerdriveren og geninstallere den.

Trin 6

En lysende rød indikator på enheden betyder, at den fungerer forkert. I dette tilfælde beskriver producenten som regel typiske scannefejl og foranstaltninger til fjernelse heraf i brugsanvisningen. Følg anbefalingerne i instruktionerne.

Trin 7

Når du scanner langsomt, skal du kontrollere, hvilken port instrumentet er tilsluttet. Problemet kan skyldes at tilslutte det til en langsom USB 1.1-port. Tilslut scanneren til en USB 2.0-port.

Anbefalede: