Sådan Bruges Scanneren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Scanneren
Sådan Bruges Scanneren

Video: Sådan Bruges Scanneren

Video: Sådan Bruges Scanneren
Video: Canon PIXMA TS3150 Scan to Windows 10 2024, Kan
Anonim

Scanneren giver dig mulighed for at oprette elektroniske kopier af dokumenter og fotos. Ved hjælp af scanneren oprettes et computerbillede, som senere kan redigeres ved hjælp af grafiske redaktører, sendes via e-mail eller via en fildelingstjeneste.

Sådan bruges scanneren
Sådan bruges scanneren

Tilslutning og installation af scanneren

Før du udfører scanningsoperationer, er det nødvendigt at forbinde enheden korrekt til computeren og konfigurere systemet til at fungere. Tilslut først enheden til en stikkontakt, og sæt derefter det medfølgende USB-kabel i scanneren og den tilsvarende port på computeren. Indsæt cd'en med de drivere, der fulgte med købet, i cd-drevet på din computer. Tænd scanneren ved hjælp af den tilsvarende knap på kroppen. Så snart enheden registreres i systemet, vil du se en tilsvarende meddelelse. Vent, indtil meddelelsen om vellykket installation af driveren vises, og genstart computeren for at begynde at arbejde med hardwaren.

Hvis du ikke kan installere driveren, skal du kontakte teknisk support fra producenten af enheden, hvis telefonnummer findes på det officielle websted.

Hvis du ikke har en driverdisk, kan du gå til den officielle webside for din enhedsproducent og downloade den påkrævede softwareversion fra afsnittet Hjælp og support eller downloads. Kør den downloadede fil, og installer driveren. Genstart derefter din computer for at afslutte proceduren. Nu kan du begynde at bruge den scanner, der er installeret i systemet.

Scanning

Du skal begynde at bruge hardwaren ved at køre scanningssoftwaren, der skulle have været installeret sammen med driveren. Programmets genvej skal vises på skrivebordet. Hvis scanningsværktøjet ikke er installeret, skal du indsætte disken igen i computerdrevet og installere de programmer, der vises i autorun-menuen. Den påkrævede applikation kan også downloades fra enhedens producentens officielle hjemmeside.

Hvis du ikke er tilfreds med scanningsresultatet, kan du prøve at placere det dokument, der skal scannes, bedre på din enhed. Kør derefter programmet igen.

Placer det dokument, du vil oprette en elektronisk kopi af, i scanneren med den side, du vil gemme, nedad. Sørg for, at dokumentet er lagt korrekt ud for at få det bedst mulige resultat. Luk scannerdækslet, og i scanningssoftwarevinduet skal du klikke på Scan for at starte proceduren for kontrol og lagring af fotoet. Når du er færdig med operationen, bliver du bedt om at se resultatet. Hvis du er tilfreds med billedkvaliteten, kan du begynde at arbejde på at gemme en kopi af et andet dokument. Når scanningen er afsluttet, skal du lukke programmet og slukke for scanneren ved hjælp af knappen på sagen.

Anbefalede: