Sådan Bruges IPhone Som Et Modem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges IPhone Som Et Modem
Sådan Bruges IPhone Som Et Modem

Video: Sådan Bruges IPhone Som Et Modem

Video: Sådan Bruges IPhone Som Et Modem
Video: Как включить режим модема и раздавать Wi-Fi в Iphone iOS 8 ,9 ,10, 11 2024, April
Anonim

Apple iPhone 3G, 3GS og 4 kan bruges som et modem til en computer eller bærbar computer. For at gøre dette skal du foretage nogle indstillinger i iOS-operativsystemet på din iPhone.

Sådan bruges iPhone som et modem
Sådan bruges iPhone som et modem

Instruktioner

Trin 1

Apple iTunes skal være installeret på din computer. Du kan downloade iTunes-programmet gratis på det officielle Apple-websted. For at gøre dette skal du følge linket: https://www.apple.com/ru/itunes/download/. På iTunes-download-siden skal du klikke på den blå Download-knap, hvorefter download af programdistributionssættet begynder. Når programmet er downloadet til din computer, skal du installere det som al anden software og acceptere vilkårene i licensaftalen

Trin 2

I henhold til reglerne for din mobiloperatør skal du desuden registrere APN i netværksindstillingerne. Alle indstillinger er indeholdt i appen Indstillinger på iPhone-startskærmen. Gå til indstillinger, vælg "Netværk", underemnet "Dataoverførsel".

Trin 3

I internetindstillingerne skal du indtaste følgende værdier i APN-kolonnen, som er ansvarlig for adgangspunktet:

- til Megafon - internet

- til MTS - mts;

- til Beeline - internet.beeline.ru.

Det er ikke nødvendigt at indtaste et par brugernavne og adgangskoder.

Trin 4

Når du er kommet ind i APN, skal du vende tilbage til det højere niveau og bruge din finger til at skifte til "til" -positionen. datatransmission i modemtilstand. Et pop op-vindue vises straks, hvor iPhone giver dig en måde at overføre trafik mellem computeren og telefonen: "Bluetooth" eller "kun USB". Vælg den anden, og slut din telefon til computeren ved hjælp af det originale USB-kabel fra sættet.

Trin 5

Så snart Apple iPhone er tilsluttet computeren, vises en blå bjælke øverst på telefonskærmen, hvilket indikerer, at internetforbindelsen kører, og der sendes trafik til computeren. Denne bar viser også modemmets driftstid. Det anbefales at bruge takstplaner med ubegrænset internet til din mobiloperatørs SIM-kort.

Anbefalede: